Hogyan tudok emailben hosszú, néhány GB-os viedeót küldeni?
Sziasztok!
Heti rendszerességgel videózok eseményeket (amatőr módon), amelyeket továbbítok az érdeklődőknek emailben. Eddig nem is volt gond, viszont most a Gmail folyamatosan azt írja ki hogy a "szerver elutasította a műveletet". Többször újramentettem, böngészőt is váltottam de semmi.
Esetleg valakinek nincs ötlete mi lehet a baj?
Előre is köszönöm.
Vagy feltöltöd valamilyen videómegosztó oldalra - ha GMailt használsz, ez alkalmasint a Youtube, de van sok más ilyen oldal (Videa, Indavideo, Vimeo, Bitchute, Metacafe, Dailymotion, PeerTube,...) - és megosztod a videó linkjét az érdeklődőkkel.
Vagy felhőtárhelyet használsz - ha már GMail akkor ott a Google Drive de van sok más is (Dropbox, Onedrive, pCloud, Degoo, mega.nz,...) - ahonnan feltöltés után megoszthatod a feltöltött állomány linkjét az érintettekkel.
De megoszthatod torrent protokollon keresztül is:
* [link]
* [link]
de ehhez a gépednek be kell kapcsolva maradni, bár vannak olyan szolgáltatók, akik a feltöltött állományt torrenten keresztül (is) továbbítják:
* [link]
Gmailen 25 MB lehet a max csatolmány
tedd fel a videót youtube-ra (ugyanaz a fiók mint amit a gmailhoz használsz) pricát videóként és azzal osztod meg akivel akarod
vagy esetleg nem listázott videóként.
"emailonként 15Gbot ad."
van az 25 is... de mindegy.
Régen volt ilyen ingyenes bővítés, nem tudtam, hogy az még elérhető, nekem 15öt ad mikor újat csinálok.
Mi a recept hogy elérhető legyen a nagyobb tárhely?
"Mi a recept hogy elérhető legyen a nagyobb tárhely?"
becsengetsz a kasszába 6900 forintot és egy évre kapsz 100 gigát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!