Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Érvek, hogy letöröljem a...

Érvek, hogy letöröljem a Facebook profilomat?

Figyelt kérdés

Helló.

Nos manapság elég sok beteg emberrel kerülök párbeszédbe a Facebookon. Eleve nagyon kevés ismerősöm van rajta és csak is azok akik legalább visszírnak, ha írok nekik. A napokban sajnos kitettem egy bejegyzést egy cicás csoportba, hogy cicát keresek erre valami "lány" a komentszekcióba belinkelte az egyik képemet amin a barátnőmmel vagyok egy cicával és ahelyett, hogy előtte érdeklődött volna, ott helyben olyanokat mondott hogy "ki van zárva, hogy te ennyi éves lennél, csak megkell nézni a képeidet, vagy tuti gimis vagy újra és újra, és ez a cica, mellé miért kell még??" És ezeket nem normális hangnemben kérdezte, hanem tolakodósan. Sőt sokan mellettem voltak, barátaim is üzentgettek neki, hogy mit képzel, erre mindekit letiltott. Hogy lehet ilyen ember egy ilyen kultúrált csoportban aminek vannak szabályai...FŐleg a személyeskedés tilos és ez mi ha nem az? Főleg, hogy kutakodott a képeim között azt ide felrakta. Azóta persze beállítottam, hogy ne legyen elérhető a profilom vad idegeneknek, és még ő préddikált, hogy "ez a facebok nem valami apostol"...vagy ilyeneket. PEdig a csoportnak nem véletlen vannak emiatt szabályai, de moderátor szerencsére beszélt vele. Sajnos ilyenekre totál érzékeny vagyok és rendesen remgetem tőle, mikor megláttam a képemet és a tolakodó kérdéseit. Ez az egyik eset. Másik pedig egy perverz pasi teljesen rámállt, és sok perverz képet küldött nekem és a legvégén mikor már épphogy tiltottam volna, mert elegem lett belőle küldött egy állat p-rnót. Normális ember nem tesz ilyet. És tényleg az volt. Na erre annyira dobogott a szívem, hogy egyből írtam neki "te beteg vagy" és letilottam. Remélem nem hallok felőle többet. Soha ez előtt nem küldött ilyen beteget dolgot. Addig is azért se tiltottam, mert küldtem pár képet neki (nem meztelen!) és féltem, hogy visszaélne vele akárhogy is. De akkor betelt a pohár. Harmadik eset, mikor Egy ismeretlen pasas bejelölt és én egyből adtam a tudtatára, hogy én csak is a lányokat kedvelem erre ő mintha direkt hülyét játszaná, vagy nagyon erőszakos volt. Konkrétan rám akart erőltetnie egy talit mikor előtte 3x is egyértelműen megmondtan nem érdekel. Mikor megtudta,hogy leszbikus vagyok akkor olyan mocskolódó dolgokat mondott előtte pedig nyáladzott mint állat. Addig cseszettett míg letiltottam. Kíváncsiságból jelöltem be, hogy régi ismerős e vagy ilyesmi. Másik is ilyen perverz pasas bejelölt azt egyből küldi a nemiszervéről a képet mielőtt bármit is tudna rólam. Csak ennyit írt, hogy "Szia szépség.." Most mondjátok, hogy miért fogom ki ezeket a perverz és bunkó embereket? Facebookon konkrétan csak azért van profilom, hogy a legjobb barátnőmmel chateljek másért nem. Napi szinten se vagyok fenn. Az ilyesmi történések miatt is mindig elkezd remegni a kezem, elönt a félelem és idegesség. Annál a cicás esetnél szó szerint pánikoltam, ha nem léptek volna közbe a barátaim akkor ott szerencsétlenkedtem volna a csajjal. És ez csak 3 az ilyen hasonló esetekből amik csak a facebookon történetek velem. Már posztolni sem merek csoportokba ha szükségem lenne bármire, mert a végén megtalál még egy ilyen csodabogár mint a cicáslány azt le ír minden hülyeséget és megvádol vele mielőtt érdeklődne. Egyedül max a 2 barátnőmmel tartom a kaocsolatot ott, semmi egyéb miatt és feleslegesnek érzem. Van itt olyan aki letörölte a profilját? Mi volt az ok és utána éreztétek magatokat felszabadultnak vagy másnak? Bármikor fellépek rá mindig félek, nehogy likoljak valamit véletlen, ne posztoljak ki hülyeséget. Egyszer véletlen messengeren készítettem vicces filteres képet és véletlen valahogy elküdltem az összes messenger üzenetbe ismerősöknek és szerencsére a legtöbb nem szemétkedett de egy csaj sajnos megmutatta az osztályban egy haverjának és direkt kértem, ne mutassa meg senkinek, erre barátnőmtől hallom, hogy a wcben azon nevettek. Emiatt eléggé elszégenyültem. Ez is egy ilyen eset ami miatt a facebook megkeseríri az életem. Ki lehet egyáltalán törölni a facebookot végérvényesen? azaz pl. ismerősiem se találnának meg többet?bocs a hibákért.

2020. okt. 1. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem olvastam ela kérdésed alatti kiegészítést

De ha nem facebookozol többet, egyből megemelkedik majd az IQ szinted:D

Ugyhogy hajrá

2020. okt. 1. 20:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig nem véletlen írtam ennyit...nem mindig csak a kérdést kell elolvasni ha van alatta bejegyzés.
2020. okt. 1. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
40%

Ezek miatt nem kell kitörölnöd magad. A fb hasznos is lehet. Pl nagyon sok oldalon nem kell külön regisztráció, beléphetsz fb fiókkal. Annyit kell tenned, hogy egyszer átnézed az összes beállítási lehetőséget és mindent a lehető legszigorúbbra állítasz. A fotóid láthatóságát is nézd át, főleg a mobilos feltöltéseket, mert azt alapból nyilvánosra teszi. És még az ismerőseidet is, aki nem fontos, azt töröld.

Persze, ha akarod, törölheted is az egészet, a messenger attól még megmarad.

2020. okt. 1. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt a sztorit egyszer már leadtad GYK-n...
2020. okt. 1. 20:48
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem nem számítana a facebookos resgisztrácio..soha nem registráltam vele lyen okok miatt. ez lenne a legkisebb gond.
2020. okt. 1. 20:48
 6/8 A kérdező kommentje:
4-es baj? most egészitettem ki pár fontos dologgal. és akkor se kaptam kielégito választ. Ilyenek miatt is félek már itt is a gyakorin. Valamikor megtalálnak azilyenek. PEdig csak ki akarom egésziteni a sztorimat és hozáteszek néhány aproságot és új válaszokat akarnék erre ilyen választ kapok...
2020. okt. 1. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetlen érvem van:

Szabadabbnak fogod magad érezni a sok hülyétől,ha törlöd a profilodat.Én is azt tettem.

2020. okt. 2. 04:35
 8/8 anonim ***** válasza:
A leírás alapján inkább arra keresel indokotindokot, miért ne töröld. Arra viszont nincs értelmes indok.
2020. okt. 2. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!