Mennyire van biztonsagban egy paypalon tarolt osszeg? Zavar h csak egy jelszo vedi.
Ha meg hozzárendeli a bankkártyát és hozzáférnek a fiókjához, akkor a banki napi limitig simán vásárolni tudnak.
Én nem javasolnám az e-mail fiókos módszert (nem tudom lehet-e egyáltalán), mert az e-mail fiókok védtelenek ehhez. Ha meg ott is mobillal hitelesítesz, akkor rögtön a Paypalt kellene mobillal.
A PP egyenleg arra való hogy az is tudjon eBay-ről vásárolni akinek nincs bankkártyája, folyószámlája.
Nem jó ötlet a milliós megtakarításaidat PP számlán tartani, mert nagyon rossz a kamatozása. Esetleg pénzmosás gyanújába keveredsz ha ott parkoltatod a vagyonod.
PP számlára (ha bankkártya nélkül) feltöltöd a pénzt és pár órán belül levásárlod az a normális. Ne maradjon rajta sokáig több 10 ezer forint.
Léteznek virtuális bankkártyák is (én is ilyet használok) amire csak akkor teszek pénzt ha vásárolni akarok, vagy netes vásárlásokhoz külön limit állítható be mint személyes vásárláshoz. Ekkor a vásárlási limit 0Ft és csak vásárlás előtt emeled meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!