VODA UPC, másoknál is legalább 20szor ment el 2 percre vagy csak nálunk?
Figyelt kérdés
Távmunkám lenne, nem is kevés, még ma végezni akarnék,erre egyszer van net egyszer nincs, ügyintézőt nem kapcsol a 1270, bejelenteni nem tudom mert egy automata felvett hülyeség szinte azonnal elregéli hogy most covid van és majd jeleznek és izé,majd leteszi. Én ezért mem akarok fizetni, többször nincs net mint mikor van. Szánalmas mocskos utolsó hulladék ez az egész.2020. szept. 27. 12:06
1/3 anonim 

válasza:

Ha csak ket-ket percekre menne el... nalam 20-40 perceket nincs neha.
2/3 anonim 

válasza:

Tehet, hogy a Telekom DDOS után most a Voda a következő.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 "legalább 20szor ment el 2 percre", 20×2 = 40perc legalább.
#2 Az ő dolguk, oldják meg. Én fizetek valamiért, amit el is várok hogy olyan minőségben működjön, amit a szerződésben foglaltak, napi 70 downtime nélkül.
2020. szept. 27. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!