Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube premium? Kilehet...

Youtube premium? Kilehet játszani?!

Figyelt kérdés
Van most egy hónapnyi ingyen youtube premiumom ha letelik masik accountal is tudok youtube premiumot csinalni? Csak a reklamok miatt erdekel a premium ios rendszert hasznalok telefonon erre ninxs adblock

#videó #YouTube #Adblock #Reklám premium #Premium ingyen
2020. szept. 26. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

1 790 ft-t megér, én több eszközről is szoktam használni a yt-t és nagyon idegesít 1-2 videó alatt van 3 reklám 10 perc alatt...

Meg van amit át lehet ugrani, de minap találkoztam 20 mp-s reklámmal, ami csak a végignézés után lépett tovább egy átléphető reklámra - ekkor jöttem rá, h bekéne jelentkezni :D

2020. szept. 26. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Eszköz ID-t figyel.

Szóval nem tudod kijátszani telefonon. PC-n meg értelemszerűen reklámblokkolót használ az ember.

2020. szept. 26. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem ismerem az ios-t - de arra nincs brave böngésző? Mivel az alapból minden reklámot tilt..
2020. szept. 28. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Iphone van, 1790 nincs havonta..
2020. okt. 1. 20:06
 5/5 CspCsj ***** válasza:

Nekem nincs okostelefonom, de gyorsan rákeresve:

[link]

Safari bővítménnyel: (legalább iOS9)

[link]

Így (legalul): [link]

Vagy külön böngészővel:

[link]

2020. okt. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!