Kinek milyen tapasztalata van a Paysafecarddal?
Lassan betelik a Gmail fiókom tárhelye és szeretnék áttérni a fizetős verzióra. 100 GB-t vásárolnék, de nem szeretném havonta fizetni, egy évre előre fizetném ki. A Google lehetőséget ad a Paysafecarddal való fizetésre. Ebben az esetben ez hogyan működik? Van valakinek ezzel valamilyen tapasztalata? Továbbá mennyire megbízható és praktikus ez a Paysafecarddal való fizetés?
A mobiltelefonos megoldásokat mellőzzétek, mert van ugyan mobilom, de ez még a hagyományos megoldású, ez ilyesmire nem alkalmas (csak telefonálni lehet vele, semmi mást).
Pár évvel ezelőtt használtam utoljára (2-3-szor), bementem az egyik boltba, mondtam mit kérek és meg is kaptam hamar a kódot, blokkot.
G2A-n vásároltam anno vele, semmi problémám nem volt, simán ment minden.
Biztonságosnak biztonságos, hisz a kódot csak te tudod.
Az egyetlen probléma esetleg az, hogy fix összeg van rajta (amilyet veszel), így előfordulhat, hogy egy kis pénz rajta/hátra marad (ami X hónapig felhasználható).
(több PIN-t is megtudsz adni egy vásárláskor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!