Hogyan tudom a Google Drive tárhelyet felszabadítani?
Az a gondom, hogy a Gmail fiókom lassan betelik, ezért úgy gondoltam, hogy a Google Drive-n található fájlokból törlök, amit lehet. Ezt meg is csináltam, most már a Google Drive-n csak egypár MB-ot foglalok, legalábbis ezt hittem. Ugyanis ha rámegyek erre az oldalra:
akkor azt írja ki, hogy a Googe Drive-n 1,45 GB-t használok, vagyis ugyanannyit, mint addig. Ez azt jelenti, hogy hiába távolítottam el a Gogle Drive-ből egy csomó fájlt, ezzel csak azt értem el, hogy számomra már nem hozzáférhetők, de a helyet továbbra is foglalják. Mit kell csinálnom ahhoz, hogy a tárhely valóban felszabaduljon? Ha a levelezésekből törlök, akkor a törölt levelek már nem foglalnak több helyet, itt működik a felszabadítás. A Google Drive esetében miért nem működik ez?
A Google-fiókja mellé 15 GB ingyenes tárhely jár, melyet a Google Drive, a Gmail és a Google Fotók között osztunk meg. Mentse a fájlokat és az e-mail-mellékleteket, vagy készítsen biztonsági mentést a fotókról és videókról. Ha nem elég 15 GB, bővítsen a Google One-ra.
Dokumentumok mentése a Drive-ra fotó készítésével Android-telefonon – példa. A Drive Android-alkalmazással egyszerűen szkennelheti papíralapú dokumentumait. Könnyedén elektronikus formába konvertálhatja az olyan fontos dokumentumokat, mint a számlák, levelek és nyilatkozatok, és a Drive-ban PDF-fájlként tárolhatja ezeket.
Vonzó ajánlatot tett a keresőcég az ingyenes online tárhelyre vágyóknak, cserébe egy kis szívességet kérnek.
A tárhelyek esetében nincs az a méret, ami elég lenne, és ezt a Google is pontosan tudja. 1 TB igen jól tud jönni, és éppen ennyi lenne a Google ajánlatának lényege: ha kellő számú helyet véleményeztünk a térképszolgáltatásukon, vagy frissítettük a már elavult adatokat, megkapjuk a hatalmas tárhelyet.
A BGR beszámolója szerint a Google Local Guide, vagyis Helyi Idegenvezető program lényege, hogy a felhasználók véleményezzék és frissítsék a térképen feltüntetett helyeket. Ezért cserébe pontokat kapnak. Mindenki egy ötfokozatú pontrendszerben indul a nulláról, a szintek 5, 50, 200 és 500+ pontnál emelkednek.
A legjobb eszközök a MEREVLEMEZÉHEZ - PDF Ingyenes ...
docplayer.hu › 105134131-A-legjobb-eszkozok-a-merevl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!