Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bérelt vonali internet hol ?

Bérelt vonali internet hol ?

Figyelt kérdés
Debrecenben keresnék. Pesten tudom van. Kkv-nak kellene 10Gbs. Tudom nem 2 ft, de nem is az ára érdekel.

2020. szept. 23. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
A nagy szolgáltatók ipari megfelelőjének van mindenhol. Telekom-csoportból a t-systems például ad, és biztos van vodafone-nak, invitelnek is. (Digi kérdéses).
2020. szept. 23. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
A nálatok elérhető szolgáltatót kérdezd meg, ők tudnak a központból kihúzni egy vonalat hozzátok. A távolságtól függően 6-7 jegyű lesz ez az összeg, főleg ha a föld alatt kell vinni, légkábel (pl villanyoszlopon, vagy a saját oszlopukon) olcsóbb lesz, ha nem kell új oszlopot építeni.
2020. szept. 23. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
#1 Telekom és a UPC (Vodafone) biztos ad. Elvileg a Diginél sincs akadálya, de hogy vállalják-e az kérdéses, a honlapon nem találtam erről infót.
2020. szept. 23. 22:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. szept. 23. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a Digi honlapján, ők is nyújtanak bérelt vonalat.
2020. szept. 23. 22:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Diginek max 1gbs van, abból is csak 1 lehet egy cimen
2020. szept. 23. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:

10 Gbps egy KKV-nak?

Internet-/hoszting-szolgáltatók lennétek?

Egyébként sok lehetőségetek nincs: az országos optikai hálózattal rendelkező gigavállalatokat keressétek:

* [link]

* [link]

* [link]

* [link]

2020. szept. 23. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem szolgáltatók lennénk. KKV-nak vannak szerverei, de nem szolgáltatásba mennek. Köszönöm
2020. szept. 24. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!