Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért készít sok lány/fiatal...

Miért készít sok lány/fiatal nő YouTube videót a betét- és, tampongyűjteményéről?

Figyelt kérdés

Csak szerintem furcsák ezek a "Period storage" videók? Ma dobta fel a YT és kíváncsiságból belenéztem, aztán kiderült, hogy rengeteg ilyen van. Azokba már nem néztem bele, de nő létemre eléggé sokkolt, hogy mennyi egészségügyi terméket (amiknek amúgy van egy szavatossága) halmoznak fel egyesek és több videóra valót is felvesznek, sőt, ilyen csatornák is vannak.

[link]

Mióta ekkora az igény a rendszeresen feltöltött betétes videókra?

2020. szept. 23. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudtam, hogy van ilyen :) Még sose láttam.

Egyébként hasznos. Bár nem ez, mert ez nem magyar. De ha magyar termékek lennének benne, akkor jó lenne, mert nem kell mindegyiket megvenned, hogy kipróbáld, hanem kapsz egy kis infót róla másoktól.

Meg ennél bugyutább dolgokról is csinálnak videót. Ez legalább nem árt senkinek és segít abban, hogy ne legyen valami bűnös titkos dolog a menstruáció.

2020. szept. 23. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is most látok először ilyet. Szerintem fiatal lányoknak lehet ez hasznos, akik kezdők, és nem tudják még, hogy melyiket vegyék.

Nekem sokkal nagyobb talány, hogy mi szükség van viccelek, dezső bence, gery... stb. videókra :D

2020. szept. 24. 06:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Az rendben, hogy 1-2 ilyen videót készít valaki, esetleg leteszteli a nedvszívó képességüket vagy bemutatja, hogyan kell bugyiba hajtogatni a szárnyas betétet, ez valóban hasznos, de HAVONTA bemutatni a betétgyűjteményt (Period Storage July 2020, Period Storage August 2020, Period Storage September 2020...)? Annak mi értelme? Ráadásul azért van szavatossági idő, pláne tamponoknál (és ott a TSS veszélye is nő, még ha bontatlan csomagolásban is tárolja, de sok tiszt. betét és applikátoros tampon csomagolás nélkül hever a fiókban) meg illatosított, vegyszeres betétek nem állnak el 3 évnél tovább. Vagy ez is egyfajta gyűjtőszenvedély? Több komment is arról szól, hogy gratulálnak és irigykednek a gyűjteményre.
2020. szept. 25. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!