Miért készít sok lány/fiatal nő YouTube videót a betét- és, tampongyűjteményéről?
Csak szerintem furcsák ezek a "Period storage" videók? Ma dobta fel a YT és kíváncsiságból belenéztem, aztán kiderült, hogy rengeteg ilyen van. Azokba már nem néztem bele, de nő létemre eléggé sokkolt, hogy mennyi egészségügyi terméket (amiknek amúgy van egy szavatossága) halmoznak fel egyesek és több videóra valót is felvesznek, sőt, ilyen csatornák is vannak.
Mióta ekkora az igény a rendszeresen feltöltött betétes videókra?
Nem tudtam, hogy van ilyen :) Még sose láttam.
Egyébként hasznos. Bár nem ez, mert ez nem magyar. De ha magyar termékek lennének benne, akkor jó lenne, mert nem kell mindegyiket megvenned, hogy kipróbáld, hanem kapsz egy kis infót róla másoktól.
Meg ennél bugyutább dolgokról is csinálnak videót. Ez legalább nem árt senkinek és segít abban, hogy ne legyen valami bűnös titkos dolog a menstruáció.
Én is most látok először ilyet. Szerintem fiatal lányoknak lehet ez hasznos, akik kezdők, és nem tudják még, hogy melyiket vegyék.
Nekem sokkal nagyobb talány, hogy mi szükség van viccelek, dezső bence, gery... stb. videókra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!