Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan oldható ez meg a...

Hogyan oldható ez meg a Google Drive File Streamben?

Figyelt kérdés

Fotók átadására, és a vállalkozás háttérmunkáinak tárolására használom. A számítógépen szerkesztem az excel fájlokat (számlanyilvántartás, termékek, ilyesmi táblázato), azonban egyből a felhőbe menti, mert a mappa, ami tartalmazza a backoffice fájlokat, állandó szinkronban van a google szerverrel. A probléma az, hogy a fotókat feltöltöm a google drive-ra, viszont azt is "letölti" a számítógépre, mert ugye folyamatos szinkronban van, így megjeleni a számítógépem szinkronizált google drive mappájában is a fotó, meg az eredeti helyén is a winchesteren, azaz kétszer annyi helyet foglal.

Kérdésem a következő: megoldható-e az, hogy a backoffice fájlokat folyamatos szinkronban tartva elérjem a google drive szerveren is, meg a saját gépemen is, míg a fotókat, amiket feltöltök a drivera, csak ott érjem el, a saját, szinkronizált google drive mappámba ne jöjjön visszA?

Lehet, hogy kicsit zavaros, de ha nem annyira érthető, szóljatok :D

Köszi a választ!

2020. szept. 21. 12:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De a böngészős drive mappában hogyan tudom megoldani, hogy ne szinkronizálja a pc winchesterével? Ez oldaná meg a problémámat konkrétan.
2020. szept. 23. 18:09
 12/19 anonim ***** válasza:

A "Biztonsági mentés és szinkronizálás a Google-től"-lel.

Nekem így néz ki: [link]

2020. szept. 23. 19:26
 13/19 A kérdező kommentje:
nekem Google Drive File streamem van, abban hasonló nincs, plusz g-suite előfizetésem végtelen tárhellyel. Ezért szeretném ott tárolni az ügyféli képeket, de nem akarom, hogy visszatöltse a winchesterre azokat :D
2020. szept. 24. 08:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Az meg mi a tosz?

Szerintem ahhoz van valamilyen bővebb leírás a súgóban.

2020. szept. 24. 13:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Utánanéztem picit, elvileg scak akkor foglal helyet a winchesteren, hogyha be van pipálva, hogy "Elérhető offline is" az adott mappa tulajdonságainál. Ennek ellenére a webes g-suitos google driveom 21 gigát foglal, a winchesteren ugyanez a mappa 19 giga, ami fura, mert egyrészt be van ikszelve, hogy csak online legyen, másrészt meg nem egyezik a két szám, ami meg azért fura... :D szóval itt lehet google support lesz a vége...
2020. szept. 24. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Jó ötlet. Hajrá! :)
2020. szept. 24. 21:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Amit korábban már letöltögetett, azt nem fogja törölgetni neked.
2020. szept. 25. 06:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsót nem teljesen értem. Ha a tárhelykülönbségre gondolsz, akkor nem nagyon töröltem semmit még onnan, tehát nem onnan van a 2 gb különbség.
2020. szept. 25. 12:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem a google ügyfélszolgálatával, nagy fejvakarás volt ott is, hogy nincs ilyen funkció ebben a szoftverben, de bakker tényleg nincs, szóval letöröltem a drive file streamet, és felraktam a backup & syncet. ott van. köszi a válaszokat, kérdés lezárva!
2020. szept. 25. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!