Csak nekem lassul be néha a tmobile/home/com-os net?
Még csak 1 hete kötötték be, és néha nagyon belassul.
Volt már olyan, hogy 0,3 Mbit-es lett, valamikor meg 3 Mbit-es (a 15 Mbit-es net).
Főleg esténként, nappal általában minden működik, és reggel is újra jó lesz.
Ma is az volt, hogy kb 23:00 körül elkezdtem tölteni egy torrentet, egy ideig ment úgy min 10 Mbit-tel, aztán lelassult 1-2-re.
És hiába torrent, egyik leggyorsabb helyről töltöttem, seederek nem változtak, és most már megint gyors és jön kb 10 Mbit-tel (itt viszont seeder hiány miatt maradt le az az 5 Mbit).
Bár most a héten volt valami hálozati hiba az egész városban, lehet hogy ez még csak annak az "utóhatásai".
Meg alapból tmobile (vagy home vagy tudja a szar hogy milyen t) elég nagy adag szar, pont ezért kérdezem.
Szia!
Mi négyen vagyunk lakótársak egy házban, az egyikünk a minap panaszkodott, hogy délelőtt használhatatlan volt a net. Azt hitte mi töltünk le, pedig akkor még fenn sem voltunk.
Előfordul, T-com-ra elég sok a panasz. Kb. egy hónapja elég sokat szakadozott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!