Digi vagy UPC (Vodafone)?
Hali!
Mi a véleményetek a VodafoneUPC-ről? (Innentől csak UPC)
A digi szerintem borzalmas: Minden nap sz'r a net, a tv-vel nincs gond.
(Ritkán van)
Szeretnék UPC-re váltani: Mire számíthatok a "VodafoneTV"-nél, és a net milyen?
+Fontos: Viharban mennyire jó/rossz/nincs is?
Köszi előre is!
Nem lehet jo valaszt adni, mert nem minden ceg tudja ugyanazt a szolgaltatast biztositani barhol.
Pl a digit a legtobben dicserik.
Nalam a Voda/upc egesz jo, masok szidjak.
Ahogy en is csak szidni tudom a Telekomot, mas meg eskuszik hogy jobb nincs nala.
#2 +1
Technológiától és szolgáltatási területtől függ, hogy melyik a legjobb.
A vodefone tv viszont egy elhibázott lépés a voda részéről. Most őszintén: van egy király dtv szolgáltatás (amit használhatsz kártyával is szerencsére) és erre elkezdik erőltetni a trágya iptv-t? most komolyan? DE MIIIIIÉÉÉÉÉÉRT? upc-m van nekem is és nálunk jó, szeretem. de ha kötelező lenne azaz iptv-s rettenet akkor szerződést bontanék az fix
upc-nél is van ilyen opció (igaz kell kártya) de box nem feltétlen csak szeretik erőltetni.
gondolom a nézettségi statisztikákat a boxról le tudják kérni a tv-ről nem, vagy nem tudom. más oka nem lehet szerintem, mert amúgy minden normális ember utálja. kinek jó az ha van +1 doboz, ami fogyaszt, világít, kell hozzá külön távirányító, stb...
ezzel az erővel akkor monitort veszek nem tv-t: ha már a tuner része "kuka" mert nem lehet használni, a hangszóró helyett meg soundbart kell használni, mert a lapos tvbe nem fér normális hangszóró, akkor gyakorlatilag elég lenne egy monitor is :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!