Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Digi vagy UPC (Vodafone)?

Digi vagy UPC (Vodafone)?

Figyelt kérdés

Hali!

Mi a véleményetek a VodafoneUPC-ről? (Innentől csak UPC)

A digi szerintem borzalmas: Minden nap sz'r a net, a tv-vel nincs gond.

(Ritkán van)

Szeretnék UPC-re váltani: Mire számíthatok a "VodafoneTV"-nél, és a net milyen?

+Fontos: Viharban mennyire jó/rossz/nincs is?

Köszi előre is!

2020. szept. 19. 22:01
A kérdező szavazást indított:
Válts, megéri
Ne válts, rosszabb
Haver, nem tudom ugorj bele.
14 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs semmi baj a Digivel. Az előre bejelentett karbantartásokon kívül egyszer volt csak komolyabb leállás 2 év alatt, amikor órákra elment minden szolgáltatás (talán elszakadt egy kábel). Egyedül a modemjük egy trágya, de azt egy saját routerrel ki tudod váltani, a modemet bridge módba kell kérni, onnantól a routered kezel mindent, attól függ, hogy milyen gyors lesz. Nekem 880 Mbit stabilan jön.
2020. szept. 19. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet jo valaszt adni, mert nem minden ceg tudja ugyanazt a szolgaltatast biztositani barhol.

Pl a digit a legtobben dicserik.

Nalam a Voda/upc egesz jo, masok szidjak.

Ahogy en is csak szidni tudom a Telekomot, mas meg eskuszik hogy jobb nincs nala.

2020. szept. 19. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:

#2 +1

Technológiától és szolgáltatási területtől függ, hogy melyik a legjobb.

A vodefone tv viszont egy elhibázott lépés a voda részéről. Most őszintén: van egy király dtv szolgáltatás (amit használhatsz kártyával is szerencsére) és erre elkezdik erőltetni a trágya iptv-t? most komolyan? DE MIIIIIÉÉÉÉÉÉRT? upc-m van nekem is és nálunk jó, szeretem. de ha kötelező lenne azaz iptv-s rettenet akkor szerződést bontanék az fix

2020. szept. 20. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 mi is inkább a végsőkig ragaszkodtunk az analóghoz a Telekomnál (2003 óta volt), inkább az mint IPTV. Szerencsére pont akkor jött a Digi, amikor lekapcsolták. Váltottunk, az őskőkori lapostévén is jön a digitális adás bárminemű box és kártya nélkül. Erre a többi miért nem képes?
2020. szept. 20. 00:09
 5/6 anonim ***** válasza:

upc-nél is van ilyen opció (igaz kell kártya) de box nem feltétlen csak szeretik erőltetni.

gondolom a nézettségi statisztikákat a boxról le tudják kérni a tv-ről nem, vagy nem tudom. más oka nem lehet szerintem, mert amúgy minden normális ember utálja. kinek jó az ha van +1 doboz, ami fogyaszt, világít, kell hozzá külön távirányító, stb...

ezzel az erővel akkor monitort veszek nem tv-t: ha már a tuner része "kuka" mert nem lehet használni, a hangszóró helyett meg soundbart kell használni, mert a lapos tvbe nem fér normális hangszóró, akkor gyakorlatilag elég lenne egy monitor is :D :D

2020. szept. 20. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:
UPC egy sapka sz.r szolgáltató. Havi csekkeket bekérik, aztán meg élvezhetetlen a tv adás. Naponta többször az íródik ki a sötét tv képernyőn, hogy nincs jel. A modem újra kódolásával is csak kis időre javul meg.
2020. nov. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!