A Facebookom fel tudják törni ?
Lehetséges,hogy vannak olyan mezei hekker fiúk,akik fel tudják törni a Facebookom,anélkül,hogy én ezt akár a bejelentkezésnèl lássam,és IP címem megszerezzèk?
És egy sima vidéki hekker az IP cím alapján le tud nyomozni?
Vagy azt tényleg csak a rendőrség tudja ?

3-as,nem sértésnek szántam,inkább szarkazmus.
Ilyen 19-20 éves drogos fiúk azzal fenyegetőznek,hogy feltörik a Facebookom, kinézik az IP címem,és szarba raknak

"valakinek a haverja aki állítólag annyira nagyon ért az ilyen dolgokhoz"
Ezek az emberek akik a valóságban nagyon nem értenek a dolgokhoz.

"Ilyen 19-20 éves drogos fiúk azzal fenyegetőznek,hogy feltörik a Facebookom, kinézik az IP címem,és szarba raknak"
Na ez teljesen nyilvánvalóan kamu duma.
Drogot próbáltak eladni nekem,nem kellett,és mondtam ha tovább próbálkoznak,akkor rendőrség lesz a vége.
És akkor kezdték el írni nekem,hogy akkor feltörik a Facebookot,megszerzik az IP címem és bajba kevernek.
Ma kétszer is azt írta ki a Facebook,hogy lejárt munkamenet, jelentkezzen be újra.
Ezért is tettem fel a kérdést,de nem látok másik bejelentkezést és jelszót is változtattam,de így is megint kiírta hogy lejárt munkamenet.
Ezért tettem fel a kérdést.
Én sajnos ehhez igazán hülye vagyok

Ami az interneten van azt fel is lehet törni. Biztos, ami biztos változtasd meg a jelszót, vagy csinálj új fiókot és töröld az előzőt.
Az IP címmel pedig nem lehet pontos tartózkodási helyet meghatározni, ha ők ezt komolyan gondolják, akkor a facebookod sem biztos, hogy fel tudják törni. Az internet szolgáltató tudja csak IP alapján meghatározni a tartózkodási helyed, ő is csak azért, mert tudniuk kell, hogy kihez milyen IP-t osztottak ki. De ők csakis bíróság végzéssel adhatnak ki rólad infót a hatóságoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!