Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebookom fel tudják törni ?

A Facebookom fel tudják törni ?

Figyelt kérdés

Lehetséges,hogy vannak olyan mezei hekker fiúk,akik fel tudják törni a Facebookom,anélkül,hogy én ezt akár a bejelentkezésnèl lássam,és IP címem megszerezzèk?

És egy sima vidéki hekker az IP cím alapján le tud nyomozni?

Vagy azt tényleg csak a rendőrség tudja ?

2020. szept. 18. 09:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. szept. 18. 09:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a "sima vidéki hekker" számomra értelmezhetetlen fogalom.
2020. szept. 18. 09:35
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az a "vidéki Heller"?:o Nem mindegy neked, hogy Budapesten vagy egy tanyán lakik ha feltör?
2020. szept. 18. 09:39
 4/18 A kérdező kommentje:
Értsd úgy,hogy mondjuk valakinek a haverja aki állítólag annyira nagyon ért az ilyen dolgokhoz.
2020. szept. 18. 09:40
 5/18 A kérdező kommentje:

3-as,nem sértésnek szántam,inkább szarkazmus.

Ilyen 19-20 éves drogos fiúk azzal fenyegetőznek,hogy feltörik a Facebookom, kinézik az IP címem,és szarba raknak

2020. szept. 18. 09:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"valakinek a haverja aki állítólag annyira nagyon ért az ilyen dolgokhoz"

Ezek az emberek akik a valóságban nagyon nem értenek a dolgokhoz.

2020. szept. 18. 09:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen 19-20 éves drogos fiúk azzal fenyegetőznek,hogy feltörik a Facebookom, kinézik az IP címem,és szarba raknak"

Na ez teljesen nyilvánvalóan kamu duma.

2020. szept. 18. 09:43
 8/18 A kérdező kommentje:

Drogot próbáltak eladni nekem,nem kellett,és mondtam ha tovább próbálkoznak,akkor rendőrség lesz a vége.

És akkor kezdték el írni nekem,hogy akkor feltörik a Facebookot,megszerzik az IP címem és bajba kevernek.

Ma kétszer is azt írta ki a Facebook,hogy lejárt munkamenet, jelentkezzen be újra.

Ezért is tettem fel a kérdést,de nem látok másik bejelentkezést és jelszót is változtattam,de így is megint kiírta hogy lejárt munkamenet.

Ezért tettem fel a kérdést.

Én sajnos ehhez igazán hülye vagyok

2020. szept. 18. 09:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg az ilyen szájhősök rohadtul nem értenek ilyenekhez. Akiket te elképzelsz "sima vidéki hekker"-nek, (bár már az ő tudásuk is feltételez annyit hogy a "sima vidéki" jelző összeegyeztethetetlen legyen velük) azok max lehet feltudnak törni egy félamatőr által készített gyenge védelmű rendszert, de az nem egy Facebook kategória. Konyha nyelvre lefordítva, mint egy piti zsebtolvaj a zsebedből kilógó pénztárcához vagy egy időzáras fegyveres biztonsági őrökkel védett banktrezorhoz viszonyítva.
2020. szept. 18. 10:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Ami az interneten van azt fel is lehet törni. Biztos, ami biztos változtasd meg a jelszót, vagy csinálj új fiókot és töröld az előzőt.

Az IP címmel pedig nem lehet pontos tartózkodási helyet meghatározni, ha ők ezt komolyan gondolják, akkor a facebookod sem biztos, hogy fel tudják törni. Az internet szolgáltató tudja csak IP alapján meghatározni a tartózkodási helyed, ő is csak azért, mert tudniuk kell, hogy kihez milyen IP-t osztottak ki. De ők csakis bíróság végzéssel adhatnak ki rólad infót a hatóságoknak.

2020. szept. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!