Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintem nagyon jó lett az...

Szerintem nagyon jó lett az új wikipédia oldala a....?

Figyelt kérdés
Szóval, szerintem tök jó lett Siófok és Balatonkiliti Wikipédiaoldala. Az előzőkhöz képest nagy a változás. Ti mit gondoltok róla?

2020. szept. 17. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

azért van a vitalap hogy ott történjen a szakértés és ne a gyakorihoz hasonló oldalakon!

Ha gondod van a tartalommal akkor ott tessen szíves lenni az észrevételeit kifejteni!

amúgy egész jó, de lehetne sokkal jobb és részletesebb is! Főleg Kiliti oldala szegényes....

van még sok dolog amit bele lehene foglalni!

2020. szept. 17. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Mint például?
2020. szept. 22. 06:28
 3/6 anonim ***** válasza:
mint például, Közigazgatás és politika, Kultúra, Sportélet, Látnivalók, Oktatás, Testvérvárosok..stb
2020. okt. 1. 14:40
 4/6 anonim ***** válasza:
szóval te voltál a SlowenyHUN.. Kiliti még mindig iszonyú szegényes, egy WP cikk meg csak akkor jó, ha lábjegyzetek (források) is vannak a bizonytalanságot keltő mondatok végén, nemcsak minden beírogatva, amiből nem tudni mi a hiteles..
2020. okt. 3. 18:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem én voltam az. Ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert én is itt élek, és örülök hogy a régi egy kicsit fellett újítva. Én magam nem is tudok Wikipédia oldalt szerkeszteni, vagy csinálni
2020. okt. 5. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

de tudsz!

regisztrálsz és beszerkeszted!

aztán megvitatjátok hogy jó-e

2020. okt. 5. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!