Mennyire vagy aktív felhasználó Facebookon és Instagramon?
Facebookon néha válaszolok messengeren (bár már az ismerőseim is rájöttek, hogy az e-mailre gyorsabban reagálok). Olyankor megnézek pár oldalt amit előre sorol és érdekel, de ez nem több mint 10-15 perc. Ezzel kimerül a facebook használat.
Instagramra meg annó azt hiszem beregisztráltam még régebben, de többet be sem léptem.
Valahogy nem igazán köt le más élete, talán pont ezért nem olvasok soha bulvár híreket sem.
De erre lehet jobb lett volna egy szavazást kiírnod, akkor picit talán reprezentatívabb lett volna a felmérés, mert több választ kapnál.
Nagyon ritkán osztok meg valamit.Akkor szoktam amikor hasznos a közlendőm mások számára is.Van olyan ismerősöm aki mindennap felteszi mit eszik.Mindennap!De ha őt ez teszi boldoggá...
A gond az hogy még sokszor engem néznek hülyének hogy nem osztok meg illetve nem teszek fel sűrűn képet magamról.Én nem a külvilágtól várom a visszajelzést állandóan hogy jól nézek e ki vagy hogy jó e a kajám.Általában az posztol állandóan aki kintről várja hogy "hú de fasza vagyok"visszajelzést.Ez becsapás.De majd rájönnek🙂Persze nem azt mondom hogy a valóban jó ismerősöknek nem kell hogy tetszen.Vagy a családtagoknak.De mégis mit érez az aki óránként posztol magáról?Magányos?Vagy önbizalomhiányos?
Nekem a Facebook már unalmas, semmi nincs rajta, lassú, problémás. Csak akkor nézem át ha van értesítésem, ezen kívül csak a Messenger appot használom, ha írnak.
Van egy oldalam is, azt kell kezelnem, főleg amiatt járok fel, de ma már annyira nevetséges az organikus elérés hogy attól is elmegy az életkedvem.
Az Instagramot már jobban használom, több érdekes tartalom van rajta, egyszerűbb,átláthatóbb,jobb az elérés. Szerencsére több ismerősöm is itt van, itt tudom őket elérni. Itt külön hivatalos és személyes profilom van, elég gyakran posztolok, interaktálok.
TikTokom is van, ott már inkább csak megfigyelő vagyok, de videóim is vannak. Ott most nagyon jó az elérés mert még kevesen vannak, azért csatlakoztam, hogy ezt kihasználjam, de ma már eléggé meg is szerettem.
Előítéletekkel kezdtem neki,de végülis ugyanúgy működik mint az Instagram, tehát azt mutatja amit kedvelsz, szóval nagyon hasznos, érdekes videókat látok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!