Hogyan tudok az Amazonon fizetni, ha a bankkártyámmal nem enged?
Beregisztráltam és megadtam a bankkártya adataim, de ezt írja, amikor fizetni szeretnék a kiszemelt cuccért:
"Your order wasn't completed and your payment method wasn't charged. The billing address on your payment method must be a valid address in United States. For credit cards, it must be issued from a bank in United States. For more help, go to Amazon Customer Service."
Tehát Magyarországról nem fizethetek a bankkártyámmal? Milyen más mód lenne? Köszönöm előre is.
Megnéztem az angolt is ott ezt írja:
Service area restriction
Your order wasn't completed and your payment method wasn't charged. The billing address on your payment method must be a valid address in United Kingdom. For credit cards, it must be issued from a bank in United Kingdom. For more help, go to
Igazából csak videó megtekintést szeretnék vásárolni, tehát nem is kell küldeniük semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!