Elmondaná nekem valaki hogyan töltsem le torrenttel a Windows 7-et, és kiírjam cd-re?
nem nagyon értek a torrentezéshez:(
nagyon köszönöm!
utorrent.hu innen utorrent 2.0 telepít, hagysz mindent alapbeállításon. Aztán ha megvan, honnan szeded le (gondolom, már megtaláltad) akkor torrent letöltése, Firefox és Opera rákérdez, mit csináljon, itt rámész: megnyitás programnál kiválasztod az utorrentet, ami elvileg telepítés után az alapértelmezett torrent kilensed. Ez után szépen megvárod, amíg lejön a .iso file.
Lemezre PowerISO vagy Nero programokkal ki tudod írni (én Nerot használok, dupla katt .iso filera, vagy jobb katt társítás Nero, aztán burn/írás gombra katt)
moogle, nem kell rögtön bsa.org-ozni, tudom mire céloztál. Amúgy Windows 7 iso letöltése és kiírása teljesen legális!
Letölthető a Microsoft hivatalos oldaláról. Onnantól kezdve illegális, hogy "nem megfelelő" módon van aktiválva. A letöltött verzió 30 napig működik, utána, vagy a 30 napon belül a hivatalos módon interneten, vagy telefonon kell aktiválni a megvásárolt szoftvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!