A UPC-nél, ami már Vodafone, jött email szerződéshosszabbításról. Ezt muszáj megejteni? Lent kifejtem.
Iszonyatosan hülyén fogalmaznak az emailben és tavaly is csak kavarodásom volt ebből és utána kellett járnom személyesen és a hátam közepére sem kívánom azt megint.
Tehát! Jött email, hogy meghosszabbíthatom a jelenlegi szerződésemet. Nem úgy fogalmaz, hogy MEG KELL hosszabbítani.
Na már most, ha nem csinálok semmit, akkor megszűnik a szerződés vagy minden megy tovább, ahogy eddig?
Nem értem én ezt a upc-t. Minden túl van bonyolítva náluk, az online felülelük (számomra) a világ legszarabb felülete, amin valaha jártam... Minden információ ott van, a Julcsika bugyijának színe is, de amit kerestem sosem találtam, laggolt, minden sz*r...
Miért nem hagyják békén az előfizetőt. Fizetem a csekkeket, ha akarok valami új szolgáltatást, akkor keresem őket, ha le akarom mondani, lemondom. Hagyjanak engem békén, ameddig kiegyenlítem a számlát...
Erre lehetne mondani, hogy váltsak, de ahol lakok, ott ez a legjobb opció és a szolgáltatás minőségével elégedett vagyok, csak bizonyos dolgok piszok körülményesek.
Nem. Ezzel próbálkozott a voda de elkaszálták.
Gondolom a hűség időről beszélsz . Ha lejár magasabb áron kapod a szolgáltatást általában. Utánna vagy váltasz szolgáltatót vagy hosszabbítást kérsz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!