Mit jelent a ,,Hallod Jázmin"?
Figyelt kérdés
Facen láttam kommentben egy jedis köpenyben lévő embernél2020. szept. 9. 20:27
1/11 anonim 

válasza:

Ez egy most terjedő mém, egy hülyegyerek rakott fel egy videót, amiben azt mondja, hogy "csá Jázmin, hallod, nem akarsz leszopni?" és megmutatja a farkát. Mivel kiskorú a srác, aki továbbosztotta a videót, azt egy időre kirakták facebookról.
2/11 anonim 

válasza:

#1-nek:
Ha csak öt percre a kezem közé kapnám azt a kis k'csögöt, akkor nagyon megruháznám!
AZ ÉN LÁNYOMON POÉNKODNAK A TETVEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/11 anonim 

válasza:

#2 vagyok:
Nem hazudok! Eredetileg a lányom kapta az üzenetet.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
#2:o
2020. szept. 9. 21:12
5/11 A kérdező kommentje:
* #2 :o
2020. szept. 9. 21:12
7/11 anonim 

válasza:

Az ilyen perverz barmot nem a fészbukról kellene kirakni, hanem a naprendszerből.
8/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem Jázminon poénkodnak, hanem ezen a hülyegyereken. Nekem legalábbis az ő fejét idézi fel, amikor ezt a "csá" hülyeséget hallom, a lányról fogalmam sincs, ki az, nem is számít, a srácon facepalmozunk.
9/11 anonim válasza:
Az elsőnek: Ha valóban a te lányod kapta az üzenetet, akkor őt is meg kellene ruházni, mert rossz nevelést kapott. Hogy miért? Megosztotta-ebből a fiúnak később nagy sérelmei lehetnek ez egy olyan dolog, amit neked, azaz a szülőnek kellett volna megakadályoznia. Ha odafigyelsz a gyermekedre akkor nem tudja most a fél Magyarország és nem látod mindenütt ezt a neten.
10/11 anonim 

válasza:

Honnan veszed, hogy privátban küldte el Jázminnak? Az ilyen kis gyökerek, mint a srác, simán kiposztolnak ilyet nyilvánosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!