Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent a ,,Hallod Jázmin"?

Mit jelent a ,,Hallod Jázmin"?

Figyelt kérdés
Facen láttam kommentben egy jedis köpenyben lévő embernél
2020. szept. 9. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy most terjedő mém, egy hülyegyerek rakott fel egy videót, amiben azt mondja, hogy "csá Jázmin, hallod, nem akarsz leszopni?" és megmutatja a farkát. Mivel kiskorú a srác, aki továbbosztotta a videót, azt egy időre kirakták facebookról.
2020. szept. 9. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

#1-nek:

Ha csak öt percre a kezem közé kapnám azt a kis k'csögöt, akkor nagyon megruháznám!

AZ ÉN LÁNYOMON POÉNKODNAK A TETVEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020. szept. 9. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
24%

#2 vagyok:

Nem hazudok! Eredetileg a lányom kapta az üzenetet.

2020. szept. 9. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

#2:o

2020. szept. 9. 21:12
 5/11 A kérdező kommentje:
* #2 :o
2020. szept. 9. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

#2 vagyok:

Kicsi a világ, mi?

2020. szept. 9. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen perverz barmot nem a fészbukról kellene kirakni, hanem a naprendszerből.
2020. szept. 9. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem Jázminon poénkodnak, hanem ezen a hülyegyereken. Nekem legalábbis az ő fejét idézi fel, amikor ezt a "csá" hülyeséget hallom, a lányról fogalmam sincs, ki az, nem is számít, a srácon facepalmozunk.
2020. szept. 10. 11:03
 9/11 anonim válasza:
48%
Az elsőnek: Ha valóban a te lányod kapta az üzenetet, akkor őt is meg kellene ruházni, mert rossz nevelést kapott. Hogy miért? Megosztotta-ebből a fiúnak később nagy sérelmei lehetnek ez egy olyan dolog, amit neked, azaz a szülőnek kellett volna megakadályoznia. Ha odafigyelsz a gyermekedre akkor nem tudja most a fél Magyarország és nem látod mindenütt ezt a neten.
2020. okt. 11. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed, hogy privátban küldte el Jázminnak? Az ilyen kis gyökerek, mint a srác, simán kiposztolnak ilyet nyilvánosba.
2020. okt. 11. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!