Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lányok, ha kedveltek egy...

Lányok, ha kedveltek egy Instagram modellt, aki fehérneműben pózol, ami alig takar, akkor azt miért tesztek?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem hogy tetszik, vagy mi az indok? A barátnőmet látom, hogy kedvel egy pár ilyen modellt, akinek onlyfans oldaluk is van, de nem merem megkérdezni. :D

2020. szept. 7. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha abban bízol, hogy könnyebben összejön a 3-as akkor van egy rossz hírem :D a többségük nem a csajra bukik, csak szimplán tetszik neki a fehérnemű (lehet célzás értékű: főleg ha közeledik a szülinap), vagy épp maga a fotó és a póz amit "kreatívnak" gondolnak. :)
2020. szept. 7. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A baratnőd biszex, és szeretné kipróbálni hármasban.
2020. szept. 7. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy amit az egyes irt, vagy szimplan mindenfele erotikus vonzalomtol mentesen szepnek tartjuk a not, az alakjat, arcat stb. Gondolom te is meg tudod allapitani egy ferfirol, hogy jol nez-e ki, anelkul, hogy vonzodnal amugy a ferfiakhoz.

Meg ha kedvelem az adott szemelyt (pl lattam vele videokat, van kb egy altalanos kepem rola, milyen ember, lehet csak azert is ranyomom a lajkot, hogy oruljon, ennyivel tamogatom a “karrierjet”)

2020. szept. 7. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert szép a nő, vagy a ruhája. Semmilyen szexuális vonzata nincs, nálam legalábbis. A nem fehérnemű nőket is követem, lájkolom néha, mert szépek a képen, jó a sminkjük, az alakjuk, hajuk, ruhájuk, bármi stb.
2020. szept. 7. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!