Ellophatják a képeimet úgy,hogy nem töltöm fel sehova csak a mobilom galériájában van?
1
Hogyan?
Hogy lehet képet lopni egy galériából?
Sehova nincs feltöltve
Ha a telefonod a coca cola recept mellett pihen a páncélteremben, rajta van az eszköz titkosítás, és a telefon is le van jelszavazva, valamint ki van kapcsolva a net és a wifi, meg a telefon is, továbbá ki van belőle véve az aksi is akkor is van rá egy minimális esély.
Ha az eszközöd online van mindíg akkor már elég nagy esély van rá hogy valaki csak úgy letudja emelni róla a képeidet. Emiatt is nem célszerű olyan adatot tárolni rajta ami teljesen bizalmas. Bár ugye még így is kicsi rá az esély, de akkor is viszonylag nagy. Attól függ hogyan használod meg miket töltesz le. Ha minden hülyeséget szedsz lefele akár play áruházból akkor már lehet valakinek meg is vannak a képeid.
4
Play áruházból zeneletöltő appot szedtem le+messenger+viber
Hogyan kell leemelni képet?
hackerek bárhol, bármikor, észre se veszed!
De mivel minden ország minden kormánya amúgyis lehallgatja és figyeli a népét, irreveláns a kérdésed!
7
Csak Google Playből töltöttem le alkalmazást
Vírusírtó van a mobilon:AVG amit szintén Playből töltöttem
Ti amúgy akkor nem féltitek a képeiteket???
paranoiás vagy??
ha nem töltöd fel sehova, miért lopnák el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!