Hogy lehetséges ez? Teljesen megegyező e-mail cím, de két egymást nem ismerő tulajdonos
Nemrég egyik ismerősöm nyitott egy freemail-es postaládát. Kaptam erről a címről MSN-re felkérést, elfogadtam, MSN-ezünk.
Ám amikor írtam neki a szóban forgó e-mail címre, egy vadidegen értesített, hogy az övé ez a cím és nem ismeri az ismerősömet, akinek levelet írtam és többé ne írjak erre a címre.
Az ismerősöm pedig váltig állítja, hogy márpedig az övé a freemail-es cím.
Kihangsúlyozom: nincs semmilyen eltérés, kisbetű, nagybetű, szám, a freemail-es cím teljesen megegyezik mindkét félnél.
Elvileg azonos azonosítója különböző személyeknek nem lehet, mert regisztráláskor a rendszer erről kiírást eszközöl és nem engedélyezi azzal, hogy már foglalt az azonosító.
esetleg igy?
Az msn regisztráció meglevő mail címmel régebben történt.
Némelyik email szolgáltató (pl. citromail, freemail) egy pár hónap inaktív idő után (nem lépsz be a mail fiókodba) törli az email fiókot, és később valaki egy új regisztráció során megkaphatja.
Csak ezt tudom elképzelni.
2.2. A regisztrációs során létrejövő Felhasználói fiók inaktívvá tétele, megszűntetése
A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszavonhatatlanul törlődik. Az inaktívvá válás után bármikor az utolsó érvényes Felhasználói név, jelszó párossal belépve a postafiók ismét aktívvá válik, használatba vehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!