Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehetséges ez? Teljesen...

Hogy lehetséges ez? Teljesen megegyező e-mail cím, de két egymást nem ismerő tulajdonos

Figyelt kérdés

Nemrég egyik ismerősöm nyitott egy freemail-es postaládát. Kaptam erről a címről MSN-re felkérést, elfogadtam, MSN-ezünk.

Ám amikor írtam neki a szóban forgó e-mail címre, egy vadidegen értesített, hogy az övé ez a cím és nem ismeri az ismerősömet, akinek levelet írtam és többé ne írjak erre a címre.

Az ismerősöm pedig váltig állítja, hogy márpedig az övé a freemail-es cím.

Kihangsúlyozom: nincs semmilyen eltérés, kisbetű, nagybetű, szám, a freemail-es cím teljesen megegyezik mindkét félnél.

Elvileg azonos azonosítója különböző személyeknek nem lehet, mert regisztráláskor a rendszer erről kiírást eszközöl és nem engedélyezi azzal, hogy már foglalt az azonosító.

2010. aug. 5. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:

esetleg igy?

Az msn regisztráció meglevő mail címmel régebben történt.

Némelyik email szolgáltató (pl. citromail, freemail) egy pár hónap inaktív idő után (nem lépsz be a mail fiókodba) törli az email fiókot, és később valaki egy új regisztráció során megkaphatja.

Csak ezt tudom elképzelni.

[link]

2.2. A regisztrációs során létrejövő Felhasználói fiók inaktívvá tétele, megszűntetése

A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszavonhatatlanul törlődik. Az inaktívvá válás után bármikor az utolsó érvényes Felhasználói név, jelszó párossal belépve a postafiók ismét aktívvá válik, használatba vehető.

2010. aug. 5. 22:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2010. aug. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!