Macbookon gyorsabb a chrome mint a safari?
Figyelt kérdés
Ami érdekel igazából: gyorsaság, és, hogy mennyi RAMot eszik egyik ill másik.2020. aug. 31. 21:27
1/2 anonim válasza:
én a chromeot használom mac-en, mert gyorsabb.
memóriát nem nézem hogy mennyit használ egyik vagy a másik. Az hogy egy weboldal szaggatva kezelhetetlenül működik vagy simán az számomra a lényeg.
szeretem a safarit, telefonon, tableten azt használom - ott jó, de a max-es verzió nekem valamit nagyon-nagyon rosszul működik
2/2 pappgr válasza:
iOS(Telefon) arm-on (RISK) fut, arra biztosan jobban van optimalizálva a Safari. Viszont Mac OS (asztali) Intel procikon fut (X86) mint minden windowsod pc is. Azon lehet jobban fut a Chrome. Nem tudok konkrétabban mondani soha nem volt semmi apple termékem. De apple híres arról hogy minden programja halálra van optimalizálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!