Szerintetek hogy rendezzem a fókuszom instagrammon? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval.
Instán akarok csinálni egy olyan fókuszt hogy 'besti' de az a baj hogy két legjobb barátnőm van és így csak az egyikőjüket tudnám oda bele rakni. Mert a két bff em nem ismerik egymást szoval nem tehetem bele őket ugyanabba a 'besti' nevű fokuszba. De olyat se szeretnék hogy 'friends' mert ők nem csak sima barátaim és olyan fókuszba masok kerülnenek.
Szerintetek milyet csináljak? Vagy legyen kettő ilyen nevű fókusz?
2020. aug. 30. 23:10
1/3 anonim válasza:
Az élet hatalmas problémája... Olyan nem lehet, hogy besties? 🤣 Vagy kötelező az értelmetlen besti? Ami amúgy bestie, ha már ugye angolul próbálkozol 🤣
Annyira tinip*csa dolog ez a bff-ezés.
2/3 anonim válasza:
Tedd őket egy képre hiába nem ismerik egymást és kész...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem ez életem legnagyobb problémája. Bár az lenne. És csak azért kéreztem hogy random emberek mit gondolonak erről mert ez a gyakori kérdések.hu😅🤷♀️
2020. aug. 31. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!