Egy modemből 2 wifi?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés de lány vagyok és annyira nem értek ehhez csak furcsa mert nemrég a modemünk teljesen meghalt, aztán jöttek megcsinálni, ugye új modem új wifi új jelszó minden. De azt nem értem hogy hogy lehet hogy a régi wifi is működik ugyanúgy sőt még gyorsabb is mint az új. Pedig mikor mondta aki jött megcsinálni hogy a régit minek próbálom mert az nem jó már mert először azt néztem mondta írjam be az újat. Szóval kicsit zavaros hogy most akkor valami hiba van vagy mi történt. Meg kértünk gyorsabb netet is viszont a régi sokkal gyorsabb mint az új látom bármit töltök le akkor feltűnik.2020. aug. 30. 17:08
1/3 anonim 

válasza:

a modembe mi van bedugva? bele van dugva még egy router is esetleg?
2/3 anonim 

válasza:

Most esik le a papírtantusz, hogy eddig a szomszédét használtad, mi? :D
3/3 A kérdező kommentje:
Huh azt nem tudom őszintén a padláson van és én nem mentem fel oda. Miért az baj lenne?
Na de ilyet feltételezni. :D
2020. aug. 30. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!