Miért nem tudok regisztrálni FACEBOOK-ra?
Több éve gondtalanul használtam a Facebook-ot, aztán néhány hónappal ezelőtt ez az üzenet fogadott amikor beléptem: "A fiókod le van tiltva"...
Először próbáltam igazolni magam, de hiába, semmilyen válasz nem érkezett, aztán próbáltam újra regisztrálni már jó néhányszor, de mindhiába, mert azonnal letiltják az "új" profilomat is.
Próbáltam új email címmel, más születési dátummal, más eszközről, más internet hálózatról.
Fogalmam sincs, hogy egyáltalán miért tiltottak ki, arról meg végképp nincs, hogy mi alapján szűrik ki az "új" regisztrációmat.
Kérlek titeket, ha tudtok valami tippet, ötletet, akkor írjátok meg, akár privát üzenetben!
Köszönöm szépen!
Biztosan kijelentkeztél a korábbi facebook fiókodból? Ha elmenti a jelszavadat a böngésző és nem jelentkezel ki miután kilépsz a böngészőből, akkor legközelebb belépve fogsz maradni. És ebben az esetben úgy kezel téged a rendszer, mint aki be van lépve (és be is vagy lépve) és ismét akarsz regisztrálni.
Azaz egy letiltott felhasználó akar regisztrálni.
Tehát jelentkezz ki! Ez a megoldás. Más különben semmiképpen sem tudhat, hogy te vagy az a letiltott felhasználó. IP-cím alapján nem gondolom, hogy követ. Egyébként is elég nagy butaság lenne, mert van, hogy 2-4 ember gyűr egy gépet vagy mint az internetkávézók: akár több 100-an is belépnek facebook-ra.
Kerdezo
Ugyanez tortent velem . A szoveg ugyanaz, tolem is szemelyes adatokat kert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!