Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt hogyan kell csinálnk painten?

Ezt hogyan kell csinálnk painten?

Figyelt kérdés

Szóval szeretek olyan képeket nézegetni amin mondjuk egy new yorkos képre beillesztettek pl. Egy trollfész fejet

Úgy döntöttem én is megpróbálom és a beillesztés megy is de fehér körülötte,ahogy lementettem

Az eredeti képeknél csak a trollfész fej van,ezt hogy csináljam?

Bocsánat ha kicsit érthetetlen

2020. aug. 29. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem, mindenesetre ismer némi átlátszóságot, a kijelölésnél beillesztés előtt állítsd be, hogy átlátszó kijelölés, majd jelöld ki az egész képet (vagy fordítva), de még ez sem garancia, néha kockásodik az átlátszó rész.
2020. aug. 29. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,és hogy kell beállítani hogy átlatszö legyen?
2020. aug. 29. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt egy olyan képszerkesztővel kell elkészíteni, ami képes rétegek és átlátszóság kezelésére, pl Gimp, Photoshop
2020. aug. 29. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok köszi :)
2020. aug. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.