Mennyi időre tilt a facebook a "Csá Jázmin" videó miatt?
Ma reggel küldtem el magamnak a videót privátban, aztán ki is töröltem kb. 10 másodperccel később, erre bannolt a facebook. Reklamálni se tudok nagyon, mert ezt írja: "A koronavírus-világjárvány (COVID-19) miatt kevesebb munkatárs áll a rendelkezésünkre a bejelentések ellenőrzésére, emiatt ezt a döntést egyelőre nem tudjuk újra ellenőrizni."
Végleges a tiltás, vagy csak pár nap? Hallottam, hogy elég sok ember megszívta ezzel a videóval :D
én is végleges tiltást kaptam, viszont vannak olyanok is akik csak pár (3-9) napos tiltást kaptak mivel ez volt az első alkalom hogy zuccolták őket. (vagy megkönyörült rajtuk a bot) :D
Egyébként elég durva cucc, mert miután kiraknak se regisztrálni, se más fiókba bejelentkezni nem tudsz.
Legalább is ez történt velem, és még párszáz emberrel.
Újratelepítettem az egész telefont, hiába. :/
Megpróbáltam egy másik telefonomon is, megpróbáltam belépni egy fiókkal amin az előző bant kapott telefonnal is próbáltam, onnantól annak a telefonnak is nyikk volt fb, messenger, instagram terén :D
Végül egy szoftverfrissités után valami csoda folytán sikerült regisztrálnom egy új acc-ot.
Az elég kemény. Én egyből tudtam újat regisztrálni.
Mondjuk elég bosszantó, hogy valakik 3 nappal megúszták. Pedig nekem is ez volt az első szabálysértés
Sziasztok! Nos velem augusztusban történt az eset ugyan emiatt a kis videó miatt és ugyan ezeket a válaszokat kaptam, regisztráltam új profilt de használni csak másik eszközökön tudom használni , mondták ha lesz új telefonom akkor jó lesz hát most lett új telefonom és ugyan úgy nem tudok be lépni az új fiokkal sem (iphoneom van) de az instagram viszont be enged az új fiokkal.
Esetleg ha valakinek van valami tippje vagy valami megoldása legyenszíves jelezze mert telefonon is szeretném használni a Facebookot és a Messengert.
Válaszokat előre is köszönöm!
Csákó, csinálj gyári visszaállítást, és ahelyett hogy már egy meglévő profilodba jelentkeznél be, egy másik eszközön csinálj egy új fiókot ami semennyiben nem kötődik a régi profiljaidhoz.
Vagy beléphetsz az Apple béta cuccába, ahol tudod tesztelni az új verziókat, akkor is enged újat csinálni.
Nekem is egy IOS frissítés után sikerült regisztrálnom egy új fiókot amibe beengedett lépni, sőt meg instagramot is engedett utána csinálni.
A facebook feljegyzi a profiljaidat amik elvoltak mentve a bannos profilod mellé.
Azoknak annyi, ne is próbálj velük belépni mert egyből kizárja a telefont.
(mondjuk azóta kiléptem az fb-ből egyszer és megint nem enged visszalépni, de lesz*rom mert a messenger működik rajta :D)
Remélem tudtam segíteni.
Szia köszi a választ ! Le tiltottak és utánna gépen csináltam új profilt le töröltem Facebook stb és újra le töltöttem nem enged be ....
Safariba viszont be tudok jelentkezni de ugye ott nincs messenger .... Igazából új fiókot csináltam utánna instával együtt ott be enged itt azt írja próbálkozz később. A régi profilra pedig azt, hogy letiltott profil ezért nem értem, hogy miért nem enged be az újba .
10. válaszadó vagyok.
Nekem semmilyen hasonló (vélhetően IP-cím alapú) tiltás nem történt. Más emberek fiókját gondtalanul tudom használni minden eszközömről sőt, új profilt is tudok regisztrálni.
Ami szomorú, hogy azóta új üzenetet dob fel a facebook, ha a tiltott fiókba szeretnék belépni:
"A fiókodat 2020. aug. 24. napjával le kellett tiltani. Ha úgy gondolod, hogy a fiókod letiltása tévedésből történt, a Súgóközponton keresztül a fiók letiltása után legfeljebb 30 napig további információt küldhetsz. Ezt követően a fiókod végleg le lesz tiltva, és nem lesz lehetőséged ismételt ellenőrzést kérni."
Nyilván lehetetlen reklamálni a covid-üzenet miatt. Kíváncsi leszek, ha kedves indiai barátaink visszaülnek az irodába, mit fog írni a rendszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!