Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Youtube ra felrakahatok e...

A Youtube ra felrakahatok e olyan videót amiben egy terméket akarok eladni?

Figyelt kérdés
Például a kerékpárom,vagy a tv-m (ez csak péda)

2020. aug. 26. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, csak "termék megjelenítést tartalmaz" :D
2020. aug. 26. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne rakd nyilvánosra a videót. Én is szoktam ilyen videókat készíteni ha el akarok adni valamit, és látni akarják működés közben.

Viszont ha konkrét céllal rakod fel, hogy te a youtube-on akarsz apró hirdetni azt le fogja törölni a yt ha valaki jelenti.

2020. aug. 26. 17:24
 3/3 pappgr ***** válasza:
Nem tudom hogy ezzel kapcsolatban mi az állása a youtube-nak. De ha csak meg akarod mutatni érdeklődőknek akkor privátra teszed a videót, egyébként felesleges, mert senki sem fogja megtekinteni. Nem sértésből mondom, hanem senki nem fog megtekin egy videót egy 0 feliratkozós csatornáról 3 megtekintéssel. Ha vannak feliratkozóid akkor tegyél ki egy videót, helló srácok el akarom adni ezt meg ezt itt egy link egy apróhírdetéshez, csekkoljátok le ha érdekel és nincsen probléma.
2020. szept. 2. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!