A Youtube ra felrakahatok e olyan videót amiben egy terméket akarok eladni?
Figyelt kérdés
Például a kerékpárom,vagy a tv-m (ez csak péda)2020. aug. 26. 17:08
1/3 anonim válasza:
Igen, csak "termék megjelenítést tartalmaz" :D
2/3 anonim válasza:
Ne rakd nyilvánosra a videót. Én is szoktam ilyen videókat készíteni ha el akarok adni valamit, és látni akarják működés közben.
Viszont ha konkrét céllal rakod fel, hogy te a youtube-on akarsz apró hirdetni azt le fogja törölni a yt ha valaki jelenti.
3/3 pappgr válasza:
Nem tudom hogy ezzel kapcsolatban mi az állása a youtube-nak. De ha csak meg akarod mutatni érdeklődőknek akkor privátra teszed a videót, egyébként felesleges, mert senki sem fogja megtekinteni. Nem sértésből mondom, hanem senki nem fog megtekin egy videót egy 0 feliratkozós csatornáról 3 megtekintéssel. Ha vannak feliratkozóid akkor tegyél ki egy videót, helló srácok el akarom adni ezt meg ezt itt egy link egy apróhírdetéshez, csekkoljátok le ha érdekel és nincsen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!