Olyan válaszadókat keresek aki nagyon jártas facebok témàban. Nekem még nincs facebok oldalam, bizonyos okok miatt. De pontosan ezért, a következő a kérdés.
Ha én csinálok magamnak facebokot éjjel 02 órakor amikor mindenki alszik, és kiválogatom mindazokat akikről nem szeretném hogy lássanak, ès azonnal rögtön tiltom őket, akkor azok valóban nem fognak látni soha?
Hiszen mire fölébrednek, akkorra ők már tiltottnak számítanak. Ez így van, vagy én gondolom ezt rosszúl?
Ha peched van, éjjel 2-kor is fent vannak és pont téged keresnek Facebookon.
Na, de a lényeg, hogy beállíthatsz olyan profilt, hogy senki ne találjon meg, ne lásson, csak ha te keresed meg őket facebookon keresztül
2020. aug. 26. 00:11
2/5 anonim válasza:
Ez milyen buta kérdés már megint?
Ha létrehozol egy új fb-t, akkor csak te fogsz róla tudni, nem lesz semmi ismerősöd meg semmi.
2020. aug. 26. 00:11
3/5 anonim válasza:
Ha még nincsen fiókod, akkor feleslegesen aggódsz, ha létrehozol egy fiókot, nem fogja rögtön mindenki látni hogy létrehoztad, ahhoz hogy ismerőst ajánljon, először ismerőst kell szerezned, nem fogják látni, úgyhogy tulajdonképpen bármelyik napszakban csinálhatsz egyet.
2020. aug. 26. 00:12
4/5 anonim válasza:
Először más nevet írj be, aztan megvaltoztatod, ha már mindent beállítottál. Addig ne tegyél fel képet sem.
2020. aug. 26. 06:31
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én tényleg teljesen tájékozatlan vagyok,.és nem hülyének akartam magam tekinteni. Ezért elnézést kétek a 2.' től is. Én azt gondoltam, hogy a ki a telefonomban szerepel, az autómatikusan látni fog azonnal. Ha ez nem így van, akkor az végül is szuper jó hír. Lehet hogy a 3 sal fölveszem a kapcsolatot privátban is. Úgy látom ő eléggé otthon van ebben. Köszike.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!