Szerintetek ha valakinek youtube-on vagy tik tokon 1000 felíratkozója vagy követője van az mennyire sok?
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 22:24
1/9 anonim válasza:
Egy hiresség van a gykn gyerekek. Köszöntsuk ot méltoan
2/9 A kérdező kommentje:
1.😂😂😂
2020. aug. 25. 22:29
3/9 anonim válasza:
Nem igazán sok komolyra forditva a szót. Mert pl attol is fugg, hogy te mennyit kovetsz. Valszeg valamennyi vissza is fog kovetni. Tehat pl kovetsz 5k embert, abbol par szazan vissza fognak kovetni vmi miatt
4/9 anonim válasza:
Ez még Magyarországon is kevés. De ne ebben mérd a hitelességed.
5/9 anonim válasza:
Másokéhoz viszonyítva kevés, egyébként pedig rengeteg.
Amúgy az én 5k subos csatornámat kevesebben nézik, mint a 2k subosomat.
6/9 anonim válasza:
Ebből körülbelül 50-100 ember lehet az, aki ténylegesen követ is.
7/9 anonim válasza:
Nekem YouTube-on 8640 feliratkozóm van, úgy hogy nem értem az egész logikáját. Több mint egy éve nincs új videóm (és amik vannak is: építmények egy Minecraft koppintásban, pár egyéb játékos videó, film/játék jelenetek magyarul), de 3000 feliratkozó az elmúlt 1 évben lett. :D
8/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint a youtube követők "értékesebbek" mint a tiktokosok, mármint ahogy elnézem tiktokon könnyebb követőket szerezni (főleg ha tini vagy). Másokhoz képest valóban kevés, és ilyenkor nem azt a számot kell nézni, amit kiír az app, hanem azt, hogy kik azok, akik aktívan követnek: likeolják, kommentálják a videóid, de ezt már előttem is leírták.
Ahogy azt is, hogy ne ebben mérd a hitelességed, vannak sokkal fontosabb dolgok mint hogy hány követőd vagy likeod van egy közösségi appon.
9/9 anonim válasza:
Tiktok 1000 követő szinte semmi, YouTube feliratkozókból viszont már pénzt is tudsz vele keresni, ha komolyan veszed, és van egy közönséges. A tiktok és youtube ég és Föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!