Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wattpadra csak 12-16 évesek...

Wattpadra csak 12-16 évesek írnak?

Figyelt kérdés
Hol vannak az épeszű, kreatív felnőttek?

2020. aug. 22. 15:45
 1/9 anonim válasza:
100%
Vannak olyan 12-16 évesek akik nagyon jó történeteket írnak
2020. aug. 22. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én angolul olvastam rajta mindig és kifejezetten színvonalas történeteket találtam (persze akadt egy-két gagyi, de hát nagy számok törvénye). Magyar fronton nem tudom, mi a helyzet. Meg az se mindegy, milyen témában olvasol, II.vh vagy Winx Club...
2020. aug. 22. 16:01
 3/9 anonim válasza:
75%
A felnőttek már nam igazán érnek rá ezzel foglalkozni (munka, család, stb). Ellenben a fiatalokkal, akiknek a suli mellett van idejük írni. Ráadásul a (jó) ff-eken kívül nem sok minőségi dolgot látni a wattpadon, mert csak erre van igény (ami megint a korosztályból következik).
2020. aug. 22. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak idősebbek is, igényes írásokkal, csak nyilván kevesebben és az olvasótáboruk is kisebb, ezért nehéz őket megtalálni.

Nagy divat a wattpad minőségét szapulni, de senkit sem tartanak vissza attól, hogy ő maga legyen a változás, és a saját történeteivel emelje a színvonalat ;)

2020. aug. 22. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is felnőtt vagyok és simán írok Wattpadra.
2020. aug. 23. 11:01
 6/9 A kérdező kommentje:
#5-ös örülök neki
2020. aug. 24. 00:45
 7/9 anonim válasza:
100%
Helló én is felnőtt vagyok és nekem is van egy történetem Wattpadon.27/L
2020. aug. 24. 18:46
 8/9 anonim válasza:
100%

Én is felnött vagyok, és egy eléggé érzékeny témakörön belül alkotok, de nagy az olvasótábor "annak ellenére", hogy igyekszem igényesen írni, rendesen felépítve és megszerkesztve, nem pedig úgy összecsapva, mint ami a legtöbb sajnos, és több százezres olvasottságuk van :( Pedig én is szívesen olvasnék témán beül jól megírottakat is.

Magyar fronton elég gyenge a felhozatal, bár azért van egy-két jó cucc is, csak ismerni kell az írókat. Erre jó kiindulási alap a wp könyvklub, Gentsuga_Tensou vezeti perpill.

2020. aug. 25. 22:28
 9/9 anonim válasza:
100%
Én is felnőtt vagyok és több írásom is megtalálható Wattpadon, de nincs sok olvasóm, ezért már arra is gondoltam, felhagyok vele. A jelenleg futó könyvemet azért még befejezem, hogy az a pár ember el tudja azért olvasni.
2020. aug. 29. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!