Bács kiskun megyében csak az invitel internet szolgáltató van? Nem tudok streamelni, 720p-be is azt írja 3000 kb kellene?
Mennyi kellene egy FHD felbontáshoz?
nem értem ezeket a számokat
most elvileg 60 /10 van a szolgáltatásom szerint
a valóságban 7 mb-al jön a letöltés és 600 kb-al a feltöltés
ezzel akkor nem lehet streamelni?
Bács megyében van másik szolgáltató? egyszerűen nem találok másikat
és az a baj, hogy nem látom a szolgáltatómnál, hogy kínálna jobb csomagot, csak a 20 éves weboldalán semmit nem frissítenek, fejlesztenek
"Bács kiskun megyében csak az invitel internet szolgáltató van? "
Ott a Telekom, a Digi, a mobilszolgáltatók (Telekom, Telenor, Vodafone), meg egy pár kisebb mikrohullámú/kábelTV-s cég is - persze város/utcafüggő, hogy hol melyik érhető el.
"most elvileg 60 /10 van a szolgáltatásom szerint"
Ez a szolgáltatás adatátviteli sebességének a maximuma, nem egy garantált állandó érték.
"a valóságban 7 mb-al jön a letöltés és 600 kb-al a feltöltés"
1. mb - vagyis milibit - mértékegység nincs, ráadásul az nem az adatátviteli sebesség mértékegysége. Mbps (megabit/másodperc) vagy MBps (megabájt/másodperc) mértékegységek vannak (1 MBps = 8 Mbps).
2. Ezeket az értékeket hol tapasztaltad? Egy fájl letöltése közben? Vagy "mérted" a speedtest.net-tel? (Előbbi esetben ugyanis MBps-ban kapod meg a sebességi értékeket, utóbbi esetben meg alapértelmezésként Mbps-ban)
Kábelesen vagy vezeték nélkül?
3. Milyen technológiájú Interneted van?
ADSL (telefonkábel)? Kábeltv (kerek csatlakozós kooaxkábel megy be)? Optika? Mikrohullám?
Melyik csomag?
Na szóval, akkor a probléma a következő:
ezt írja a stream oldal:
Alert
Your bitrate is much lower than the recommended minimum of 3000kbps for this resolution.
Your frame rate is much lower than the recommended minimum of 24 fps
speedtest mérésem eredménye:
[link] .png
Speedtesten néha feltöltésre kevesebbet szokott mérni.
Akkor az internet sebességemmel van a hiba, az kevés hozzá, vagy valami beállítás lehet a stream szoftverben?
Elvileg azt írja, hogy a digi-nél vagyok, én úgy tudom, invitel, bár csak tipp... Telefonkábel megy a modemből a számítógépbe, oda meg az utcáról jön be
PING ms
14
DOWNLOAD Mbps
55.76
UPLOAD Mbps
3.81
ennyi a speedtestem
ez elég hozzá? (néha 2.5-öt mér a speedtest feltöltésre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!