Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Várjátok már mikor lesz végre...

Várjátok már mikor lesz végre vége a "social média" térhódításának?

Figyelt kérdés

Én úgy határoznám meg ezt a valószínűleg eljövő korszakot, amikor már gáz lesz átlagemberként úgy viselkedni a neten, mintha királyok életét élnéd és mindenki csak szerethet téged.

Amikor nem akarja senki megjátszani magát, hogy mindenki másnál mennyivel többet tud és csak neki lehet igaza, mert ő aztán nagyon keményem megdolgozott azért a tudásért, amivel rendelkezik. (Olyan tudásért, ami leht más esetben nem is lehetne alkalmazható, vagy ami lehetséges csak a véletlenek összjátékanak eredménye.)

2020. aug. 21. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem hinném hogy vége lesz. A felnövő emberek kiábrándulnak belőle és kinövik a használatot, a pótlás pedig az újabb generációkból érkezni fog, így mindig lesz folyamatos utánpótlás. Mindig lesz egy réteg akinek gáz a használat, mindig lesz egy réteg, ahol nagyon is menő a használat. A kiöregedettek meg mindig fújolni fognak a fiatalokra, mert ugyanazt csinálják amit ők is korábban megtettek - nem alaptalan az "ok, boomer" beszólás, ha nem csak mémként használod.
2020. aug. 21. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Pont leszarom, van más dolgom is, mint ilyenek miatt búsongani. Régen az volt a menő, ha a Big Brothert meg a Való Világot szidták.
2020. aug. 21. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Az még most is menő, van aki attól hiszi magát felsőbbrendűnek, ha minden egyes fórumon előadja hogy ő természetesen nem nézi és mindenki más egy gyökér aki szórakozni mer rajta. Hiszen semmi mással nem lehet jobban kifejezni azt hogy nem érdekel téged, hogy szétspameled vele a netet.

Pár napos kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok..

2020. aug. 21. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:

A térhódítás már végbement, ezen már túl vagyunk, hiszen nincs hova eljusson a közösségi média, mivel már mindenhol ott van. Mint a Föld felfedezése, a gyarmatosítások. Már megvolt.

Mára már ha tetszik ha nem, a mindennapjaink része. Olyan, mint telefont birtokolni. Van és kész, még ha egyeseknek esetleg nem is tetszik. A telefon meg a FB között pedig meg csak annyi a különbség, hogy valamilyen telefonja mindenkinek van már és az elfogadott, szinte már-már alapvető hogy legyen, míg a közösségi média egy-két lépéssel le van maradva a telefonhoz képest, azaz bár elég alap egy fiók megléte, de nem annyira alapvető, egyeseknek pedig még zavaró is. Majd pár év múlva.

2020. aug. 21. 19:06
 5/8 anonim válasza:
100%
Ahogy én látom a fészbúkot egyre többen unják meg és törlik magukat onnan. Újra keresettek lettek a név nélküli fórumok.
2020. aug. 22. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A social media egy gyökeres probléma. És úgy mondom, hogy fiatal vagyok! Ha tetszik, ha nem, ez így van. Szerintem míg világ, a világ, addig nem lesz vége. De én azt javaslom, használjuk minél kevesebb alkalommal.
2020. aug. 24. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:

ez az a tipikus "bezzeg az én időmben" szindróma...észre sem veszed, hogy ami most van, az mindig is volt, csak más formában...

mindig arra törekednek az emberek, hogy a középpontban legyenek, hogy mások foglalkozzanak azzal, ami vele történik. ez mindenkiben benne van és benne lesz.

nem kell messze menni...pár éve még youtube sokkal előrébb tartott platformként, most viszont már szinte alaptartozék, hogy jelen van valaki tiktok-on is...majd ezek is lecsengenek, lesznek más platformok, lehet nem az interneten, de a felállás akkor is ugyanaz lesz.

2020. aug. 25. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Miért lettem úgy lepontozva?
2020. aug. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!