Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vidanet hiba? (többi lent)

Vidanet hiba? (többi lent)

Figyelt kérdés
Vidanetes internetünk van. Volt nemrég egy vihar és azóta rémlassú az internet néha jó néha nem. Már kétszer szóltunk nekik de semmi. Arra is gondoltam hogy régi a modem. (7-8 éves már) Sajnos t-online nem jöhet szóba mert nem volt 1mb fontos infó: csornán lakom

#hiba #modem #Vidanet #m-kábel #kabelnet
2020. aug. 19. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Tettél hivatalos hibabejelentést? Ha igen, onnantól 72 órájuk van kijavítani a hibát. A modem nem hiszem, hogy ilyet okozna, max ha belement egy villám abba az áramkörbe amire rá van kötve, de akkor jó eséllyel nem csak a modem rosszalkodna.
2020. aug. 19. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:

hibabelejentést tegyél! hibaszámmal, visszaigazolással, stb!

érdekes a vidanet.... én Kaposváron laktam 10 évig és vidanetes voltam. állandóan szivattak, hol ez, hol az nem volt jó. Addig jutottunk míg rájuk hívtam a NMHH-t. utána lett jobb.

szóval az ügyfélszolgálatnál (telefonos vagy személyes (ez utóbbinál is van mikrofon és rögzítik a beszélgetést)) tessék rámenősnek lenni.

2020. aug. 19. 20:43
 3/3 A kérdező kommentje:
A 1203on tettünk hibabejelentést. Majd megpróbálom kicserélni a modemet egy másikra hogy úgy működik e. (Nagymamámnak van még vidanetes netje)
2020. aug. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!