Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni paypal RA....

Nem tudok belépni paypal RA. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Pénz érkezett a paypal számlámra. De sajnos nem tudok belépni. Email hitelesítést kér. Az megtörténik. De sajnos kér második hitelesítést ez a telefon.. A régi telefonszámom van megadva ami megszűnt. Így hiába jön a kod. Írtam supprtnak. Irtak hívjam oket. Régi bankkártya adatot kérnek. De az már több éves . Már meg sincs. Mit tehetek? 2 napja kuzdok

2020. aug. 19. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ha maga a Paypal support sem tud segíteni... Amúgy mit mondtak arra, hogy lejárt a kártyád?

Esetleg a pénzt utaló fél nem tudja visszavonni az utalást és másképp elküldeni neked a pénzt?

2020. aug. 19. 18:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Régi bankkártya utolsó 4 számjegyet kérték. Nevetséges. Több éves. Honnan tudnám már? Hogyan tudná visszavonni az utalást? Email support is halál alig valaszol. Ki vagyok tole
2020. aug. 19. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Úgy értem nem mondtak más megoldást, miután megtudták, hogy lejárt a kártyád? Egyébként nem használok paypalt, így nem tudom, hogy lehet-e kezdeményezni visszavonást, de hátha aki küldte az tudja, vagy ha ő elmagyarázza a supportnak a problémát.
2020. aug. 19. 18:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy barátom hívta nevembe Perfect angol. Minden áron ezt kérik. Ne is használj ilyen szar oldalt nem láttam még. Utánna járok köszi :)
2020. aug. 19. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal nem szar, hiszen megfelelő hitelesítést kér egy pénzügyi szolgáltatás során, nehogy illetéktelen személyek próbáljanak a fiókhoz férni és lenyúlni a pénzed. Attól nem a Paypal lesz szar, sem felelős, mert te nem gondoskodtál egy olyan bankkártya adatainak megőrzéséről, ami aktívan hozzá van rendelve egy szolgáltatáshoz.
2020. aug. 19. 18:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Megfelelő hitelesítést kér. De ha evek óta nem hasznalsz valamit te emlékszel ra
2020. aug. 19. 18:52
 7/10 A kérdező kommentje:
? Valamint új bankkártya adatokat adsz meg. De az is kevés nekik. Támogatás 0. Napokat varatnak emaillel. Szar
2020. aug. 19. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az ő hibájuk, hogy évek óta halott kártya + telefon párosra utalgattok pénzt
2020. aug. 19. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig hívd fel a bankod. Lehet meg tudják adni a régi kártya számát
2020. aug. 19. 19:14
 10/10 anonim válasza:
Ha lejár a bankkartya, a paypal azonnal ír, add meg az uj bankkartya szamodat, addig nem hasznalhatod az oldalt.
2020. aug. 20. 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!