Kenzoo88 kérdése:
Letiltott a facebook 3 napra, de nem tudom miért! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt letiltott a Facebook és most telt le a "száműzetés" és erre kaptam újabb 3 napot! Nem posztoltam semmit az elmúlt hetekben, napi szinten körülbelül 5 posztot lajkolok, de semmi olyat ami sértő lehetne bárki számára is és egyszerűen nem tudom miért és ez legfőképpen azért bosszant mivel az ellenőrzés ponton először azt kéri, hogy jelentkezzek ki úgy küldjem be az adataimat, hogy tudjak ellenőrizni a fiókomat és mikor el küldöm hibásnak véli és jelentkezzek be, ez a körforgás megy...
Mit tudok ezesetben tenni?
2020. aug. 19. 16:54
1/8 anonim 

válasza:

Nem tudsz ellene semmit tenni
Az egész platform hemzseg a hibáktól, egy bughalmaz az egész. Szar ahogy van.
4/8 anonim válasza:
Szia. Engem is tiltottak 3napra pénteken, ma járt le és ma ismét tiltottak 3napra. Megoldódott neked? Nagyon bosszantó és tiszta ideg vagyok, mert munkaeszköz a fiókom...
5/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, megvártam, hogy lejárjon a tiltás. Azóta sem tudom, hogy miért történt. Ezután körülbelül 2x még letiltott 1 év alatt, de már bele törődtek.
2021. nov. 9. 03:31
6/8 anonim válasza:
Én ma kaptam harmadjára 72órát, úgy hogy az előzőből még volt 2nap, ma újraindult, közben több ismerősöm is ezzel szenved,szóval nem egyedi probléma,így picit megnyugodtam hogy nem magamnál kell keresni a hibát. Bízom benne hamar orvosolják...
7/8 anonim válasza:
Engem is tiltott a facebook és a messenger is 3 napra. Ez szombaton történt és még mindig 3 napot ir ki a messengeren hogy addig nem tudok üzenetete írni senkinek és már nagyon bosszant! De megnyugtat, hogy nem csak velem történt ez meg.
8/8 anonim 

válasza:

#6 nem fogják egyhamar orvosolni, a hibajelenség már 10 éve is jelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!