Van olyan eszköz mellyel azt megbírnám oldani, hogy az első szinten van a pc és ahhoz kötve úgye a router és a modem. 2 szinten meg egy laptop ami eléri a wifit és jó is ,de telefonon annyira nem?
Figyelt kérdés
Opció-e az ,hogy a laptophoz hozzákötök egy ilyen eszközt(jelerősítő) UTP kábellel és ilyen wifi routerként szolgál amely adna jelet a többi eszköznek. Ha igen akkor tudnátok jó eszközökről linket adni? Bocsi a kérdésért,nem vagyok nagy informatikus.2020. aug. 17. 22:51
1/3 anonim válasza:
Lehet jelerősítőt kapni, ami Wifi-t "ad tovább" és a konnektorba lehet dugni.
"Önállóan" működik, nem kell hozzá a laptop.
Így én inkább ezt a megoldást javasolnám.
Pontos típust nem tudok mondani, mert az enyémet egy nyűg volt beállítani(áttenni jelerősítő funkcióra) bár azóta működik.
2/3 anonim válasza:
Inkább a routert helyezd át olyan helyre, ahol lefed minden szükséges pontot. Egy tipikus kétszintes családi házat simán le lehet fedni egy routerrel, ami az emelet közepén van. Kivéve persze ha egy szoba árnyékolt, de ott ha belehalsz se lesz wifi, csak ha kábellel elviszed az árnyékolt szoba belsejébe és oda teszel egy AP-t.
3/3 A kérdező kommentje:
2.
Áthelyezném én ha tudnám csak az a probléma, hogy a kábeles internet van így fix egy ponton van
De köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 19. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!