Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ma a Facebook megtiltotta,...

KrisHUN kérdése:

Ma a Facebook megtiltotta, hogy kirakjak bármit, és használni se tudom a messengert. Miért?

Figyelt kérdés
Jelezte, hogy elvileg megsértettem a Facebook irányelveit a posztjaimmal, úgy, hogy hónapokkal ezelelőtt posztoltam legutóbb

2020. aug. 16. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma 2 haveromnál ugyanez történt, ugyanúgy, semmit sem posztoltak ki. Megint alkot valószínűleg az oldal.
2020. aug. 16. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában sz4rakodik a fb. Valakit 3 napra kitiltott pl
2020. aug. 16. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Engem is 3 napra tiltott, de ha csak posztolni nem tudnék nem érdekelne, de mivel a Messenger se működik így már zavar
2020. aug. 16. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Előtted már többször feltették a kérdést:

* https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

* https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

feltehetőleg az van, mint tavaly: a Facebook hibás vacak rendszere automatikusan cenzúrázgat - mert úgy tartja kedve.

"de ha csak posztolni nem tudnék nem érdekelne, de mivel a Messenger se működik így már zavar"

A Messenger helyett van már pár alternatíva - mint például a Telegram ( [link] ), a Signal ( [link] ), az Element ( [link] ),...

2020. aug. 16. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4/4 nek: más charalkalmazás felé orientálod a kérdezőt, de gondolj bele, ahhoz az eddigi (v.szinű sok) ismerősét is meg kell kérnie, hogy az övét (a nem Messengert) is töltse le. Aztán az egyik letölti a másik meg nem. Vagyis ilyetén sérülést szenvedhet az eddig bevált kommunikációja
2020. aug. 17. 06:51
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Sajnos ez ezzel jár, de valamiért (az adatvédelemért), valamit (kliensváltást).
2020. aug. 17. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
#5: Ha engem is a semmiért letiltanak Facebookról, akkor már elvből áttérek más kommunikációs csatornára (ha szarnak a fejemre, miért használjam). Aki keres, az úgy is megtalál, nemde?
2020. aug. 19. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!