Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Be szerettem volna jelentkezni...

Be szerettem volna jelentkezni az iwiwbe, és a jelszavamban csillag karakter is van?

Figyelt kérdés
A laptopon, amin bejelentkeztem volna viszont nem találtam csillagot, úgy mint a hagyományos billentyűzeten. Itt meg próbálkoztam többféle betűkombinációval, és az alt gr meg a kicsit mellete lévő gombot amin van kis és nagy kötőjel, keretben plussz jel meg egy csillag, na azt lenyomtam és a bejelentkezési ablak kisebb lett. Megnyomtam még kétszer, még kisebb lett. Hogyan tudom visszacsinálni? Van erre is gondolom valamilyen kombináció?
2008. nov. 26. 19:50
 1/4 anonim válasza:
Num lock-on a szorzas jel a csillag...
2008. nov. 26. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Na, írd meg milyen böngésződ van, attól függ, hogy kell a méretet visszaállítani. De amúgy az AltGr + - az a csillag... ha nagyon nem megy, próbáld ki egy notepadban, hogy mit ír, esetleg ott rakd is vágólapra...
2008. nov. 26. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
CTRL plusz 0 gomb a meretezesnel.
2008. nov. 27. 09:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Mozzila Firefoxot használok, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Kaptam egy negyedik segítséget, végül is utólag pofon egyszerű, felül ahol van a fájl-szerkesztás nézet stb. na ott a nézetben a nagyításon belül van olyan hogy visszaállítás. Arra klikk és visszaál minden az eredeti méretbe!
2008. nov. 27. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!