Erpeti Youtube videóssal mi történt ? Törölte a csatornáját ?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 11:08
12/20 anonim válasza:
Nekem sem volt a kedvencem. Sőt, le is tiltott a csatornájáról, mivel megkritizáltam. Az egója nem viseli el a negatív kritikát. De ha objektívek akarunk lenni , akkor mondhatjuk, hogy egy üde színfolt a trashvideósok között.
13/20 A kérdező kommentje:
9-es köszönöm szépen,hogy szóltál.Ment a zöld kéz.
2020. okt. 4. 13:25
15/20 anonim válasza:
Valaki árulja már el, hogy miért kellett lepontozni a válaszomat, amiben közöltem Erpeti új csatornájának a nevét. Komolyan érdekel, hogy mi a probléma a válasszal.
16/20 anonim válasza:
Ennyire gyökér az itteni társaság?
17/20 anonim válasza:
Azért elég csúnya véget ért erpeti előző csatornája. Pont neki aki nagy sz.gépes guru. A sors furcsa fintora. Miért pont az ő csatornáját törték fel. Azért vannak sokkal nagyobb csatornák is, azokat miért nem "bántják"? Számomra érthetetlen, hogy pont őt pécézték ki. De miért? Tudom költői a kérdés. Azért sajnálom, sokat dolgozott a videóival, és ezt azért nem érdemelte.
18/20 anonim válasza:
Spam emaileket szoktak kiküldeni youtubereknek pl kamu programokat (pl keylogger) szponzorációnak álcázva, ha azt feltelepíti, megvan a jelszó. A videósok 99% nem dől be ilyennek, de ugye mindig van egykét idősebb, ostobább videós akik ezeket probléma nélkül simán beszopják. Ilyen a mi ErPetink is :)
20/20 anonim válasza:
17-es
Másokat is szívattak így meg, csak nem ismerjük őket....én is találkoztam más videósnál ezzel 2 év alatt 2x, reklámozni nem akarom, úgyhogy nem mondom, hogy kik.
12-es
Nagyon régóta követem már a videóit, de aki normálisan érvelve elmondott neki bármit,aminek értelme is van, azzal nem csinált semmit, simán lehet te amit írtál nem érezted soknak, de lehet az volt mégis. Trash videós megnevezését viszont egyáltalán nem értem, semmi trasht nem csinált, volt rengeteg tech videója fent, azon felül pedig a napi véleményét mondta el dolgokról....mondhatni Vlogolt...ez nem trash, legfeljebb a fiatalok nem tudják felfogni, hogy egy idősebb ember is lehet neten és csinálhat bármit, ezért beleállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!