Ennek mi áll a hátterében?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy beszélgettem valakivel messengeren, viszont észre vettem valami furcsaságot. Az üzenet, amit küldtem neki, nincs kézbesítve ( nem fehér kör, fekete pipa), hanem csak elküldve, annak ellenére, hogy már aktív volt azóta, mióta az üzenetet írtam. Ez mit jelent? Miért nem kézbesítette az üzenetet, ha azóta már aktív volt?
Köszönöm a válaszokat!:)
2020. aug. 9. 21:54
1/2 anonim 

válasza:

Az üzenet kézbesítését és az "aktív állapotot" is hibásan jelzi már évek óta az a fos. Lehet, hogy már rég el is olvasta az üzenetet (A "LÁTTA" sem mindig felel meg a valóságnak) de az is lehet, hogy egyáltalán fent sem volt
2012-18 - ig használtam facebookot (és messegert) de már első évben tapasztaltam napi szintű hibás működést.
2/2 anonim 

válasza:

Lehet az is hogy bővítményt használ (pl unseen for facebook) amiből ma már van sok fajta. Ezzel lehet állítani hogy mit jelezzen - annál aki elküldte az üzenetet. Ha felrakott egy ilyesmi kiegészítőt de közben elfelejtette (mert ez sokszor előfordul) akkor az miatt is pont ilyen habiszti jelzést produkál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!