Ha nem-ismerősre ráírok Messengeren, ez mit jelent?
Ráírtam egy nem ismerősömre Messengeren, és amíg az engedélykérést nem fogadja el, én nem látom, hogy ő látta-e az üzenetem. És ilyenkor az üzenetem mellett mindig egy színezetlen karika van pipával a közepén.
Igen ám, csak ezesetben az üzenetem mellett egy színezett karika van pipával a közepén...
(Leteszteltem, ha más idegenre írok, annál színezetlen karikát mutat pipával a közepén).
Ha valaki tudja ez mit jelent, ne tartsa magában, ugyanis ez fontos nekem. Köszönöm szépen!
Oké, normál esetben tudom. De fontos hogy nem az ismerősöm az illető, és nem fogadta el az engedélykérésemet.
Egyébként kipróbáltam, és azt tapasztaltam, hogy ilyen esetben (tehát ha nem ismerősnek írok), akkor üres karikát jelez, mindaddíg míg az engedély kérés elfogadása nélkül meg nem nézi, mert akkor vált át teli karikára...
Ez engem eléggé lelombozott, mert ezekszerint megnézte, de nem válaszolt... Azért köszönöm a segítséget 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!