Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Személyesen nekem küldte vagy...

Személyesen nekem küldte vagy csak valami körüzenet (instagram)?

Figyelt kérdés
Van egy zenész, akivel néha-néha beszélünk instán hangüzenetekben, de időnként csak úgy köszönés emg minden nélkül kapok tőle egy videót. Pl. msot kijött egy videoklip tőle és arról egy rövid videót, ami amoylan reklám, hogy nézze emg az ember youtube-on. De honnan tudhatnám, hogy ezt most direkt nekem szánta, hogy megmutassa, és válaszolnom kéne rá, vagy pedig csak körüzenetben (ha lehet ilyet egyáltalán instán?) elküldte ezer embernek és nem feltétlen kéne reagálnom?
2020. aug. 6. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egy "Köszönöm!" minimum illő lenne.
2020. aug. 8. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
#1 vagy tiltás. :)
2020. aug. 12. 18:17
 3/3 anonim válasza:
Vagy mondjuk kérdezd meg tőle. Ő nyilván tudja, hogy miért kapod tőle ezeket, és amúgy se illetlenség, vagy bunkóság ilyenre rákérdezni az illetőnél. Nem fogja leharapni a fejed, erre mérget vehetsz ;D
2020. aug. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!