Miért történik ez?
Figyelt kérdés
Játszottam a laptopomon és hirtelen a 80-as pingemből 1684-es lett?
Ilyen hogy az istenbe görténhetett? Ismétlődő probléma és nem a net a hibás mert 3-szor indítottam újra a router. Ezen alkalmakkor kilépek a játékokból mert 20 perc után játszhatatlan.
2020. aug. 5. 18:35
1/5 A kérdező kommentje:
*törtenhetett
2020. aug. 5. 18:35
2/5 anonim válasza:
Látom UPC az egyik kulcsszó. Nem tudom, hogy valóban Vodafone-os vagy-e, ami ugye átvette a UPC-t, de nekem egy hónapja használhatatlan náluk a netem, folyton megszakad (néha csak fél percre, máskor akár 5-10-re is). Állandóan kidobott az online multis játék amivel toltam, ráadásul időnként súlyos lag is volt benne kidobás nélkül (gondolom akkor nem szakadt meg a net, csak belassult).
3/5 A kérdező kommentje:
Igen upc-s vagyok
2020. aug. 5. 21:36
4/5 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy nálad is ez a probléma, de nálam már volt szerelő is tőlük, aztán az utcán is volt, és mégis egy hónapja vacak a net. Ma épp nem vettem még észre, hogy rosszalkodik, de inkább a forróbb napokon jön elő a probléma, arra gyanakszom, hogy csak a hűvös miatt tűnik most megjavultnak, de majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!