Látja, hogy benne vagyok az instagrammjába?

Ha olvasatlan üzenetet nyitsz meg, azt látja a másik is. A fiad is látja, hogy volt egy üzenet, amit ő még ugyan nem látott, de az insta szerint olvasta. A másik fél meg jogosan lesz mérges, ha nem válaszol neki, pedig látta (amennyiben ez jellemző amúgy a fiadra). Azt is meg tudja nézni, hogy hol vannak belépve a fiókjába, habár ehhez egy kicsit keresgélni kell. Ha storyt nézel meg, az is megnézett lesz, abból is kiderülhet a turpisság.
Amúgy meg:
"Bízok benne" vs. "néha-néha beleolvasok": tehát nem bízol meg benne. Én nagyon nem örültem volna, ha anyám beleolvasott volna az üzeneteimbe. Így is eléggé nyomoz utánam, és tud minden mozdulatomról, de ez tényleg erős. Szerintem.
Szerintem mond el neki!
Ha a fiadtól őszinteséget és bizalmat vársz el akkor ezt foedítva is add meg neki.
Én nagyon mérges lennék a szüleimre, hogyha ilyet vagy hasonlót tennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!