Hogy lehet olvasási visszaigazolást kérni a gmail.com levelezőn?
Webes felületen keresztül sehogy :(.
Levelezőprogramon keresztül lehetséges.
Úgy, hogy a gmail.com levelező megírásakor ezt a funkciót nem tartották fontosnak beépíteni. Ezzel szemben a válaszadó által is említettek szerint("Levelezőprogramon keresztül lehetséges."), ha valamilyen levelezőprogram-kezelőt használsz (pl.: a gmail.com kezelésére is), az renszerint rendelkezik ezen szolgáltatással.
A levelezőprogram-kezelők alkalmasak egyszerre több levelező kezelésére, pl.: azokat nem kell külön-külön megnyitni annak vizsgálatára, hogy érkezett-e leveled.
Magam az Outlook Express-t használom.
12:27 által linkelt oldalon található megoldás működik:d
tök jó:DD
"Úgy, hogy a gmail.com levelező megírásakor ezt a funkciót nem tartották fontosnak beépíteni"
Itt nem erről van szó, hogy nem tartották fontosnak, hanem ez egy nemkívánatos funkció, visszaélésekre adhat alkalmat. Még csak szabványosítottnak sem nevezhető, ha jól tudom, inkább csak úgy elterjedt.
Spammerek is kihasználhatják például, a működő email-címek ellenőrzésére. De más kellemetlenségek is elképzelhetők.
Másrészt senkinek semmi köze hozzá, hogy én elolvastam egy levelet, vagy nem. Mint amikor postán is kapsz egy levelet. Továbbá, az én számítógépem ne üzengessen a tudtomon kívül, ne küldözgessen ki adatcsomagokat az Internetre, amikor megnyitok egy levelet.
A fent linkelt "SpyPig" pedig egy különösen gusztustalan "megoldás", miképp a neve is tökéletesen rámutat: kémdisznó. Önmagáért beszél. Nekem próbálna valaki ilyet küldeni...
sztem meg tökjó funkció főleg pl az üzleti életben nagyon hasznos h tudod ha nem is reagél vki azonnal a leveledre de megnyugtat a tudat h eljutott hozzá elolvasta, tudomása van arról amit írtál. Én kifejezetten szeretem ezt a funkciót.
Amúgy meg van olyan lehetőség is h megkérdezi a rendszer h hozzájárulsz-e ahhoz h a visszaigazolást elküldje a feladónak. ha nem akarod h lássa akkor nem engeded.
"Mint amikor postán is kapsz egy levelet. "
Tértivevényről hallottál már? A klasszikus postánál is van ilyen, a NAV például így küld leveleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!