Új facebook kinézet visszaállítása?
Egy ideje átváltott az újra, ami botrányosan rossz, és nem tudom visszaállítani. Eddig beletörődtem, mert nem sokat facebookozok, de most egy facebook oldalam miatt nagyon kéne a régi verzió, ugyanis az új még nem teljesen kompatibilis a facebook oldalakkal.
Másik profilról nézve ha lenyitom jobbra fent a háromszöget, akkor oda-vissza lehet állítani a régi és új külsőt, de a saját profilomon nincs olyan, hogy váltsá a kalsszikus nézetre.

Nekem sem tetszik, de sajnos nem a felhasználók igényét mérik fel... többnyire lenyomják az ember torkán azt amiről úgy gondolják hogy te szeretnéd.
Ez pedig nagyon ultra modern 2020-as design akar lenni gondolom, és azért néz ki úgy a 27"-os monitorom mint egy túlméretezett tablet! :D botrányos még az elgondolás is... ha tablet nézetet akarnék, akkor tableten használnám és nem pc-n.
Nem tudom miért erőltetik ezt mindenhol: lassan az összes webalkalmazás akkora gombokkal lesz ellátva, hogy teljesen értelmét veszti a szemüveg! :D a szoba túlsó feléből is látni az OK gombot.
De a hírportálok is ebbe az irányba mentek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!