Mikor lesz tényleg vége a like számláló baromságnak? (Facebook)
Ne gyertek azzal, hogy ennél nagyobb gondom nincs, mert van de ez még rátesz pár lapáttal. Engem nem foglalkoztatna a dolog, illetve próbáltam eljátszani egy idő után, de mostmár tényleg paprikás leszek tőle.
Bármit kirakok, kevés kedvelés érkezik rá, a 100-0t meg se közelíti számokban, de még az 50-et se. És a gond az, hogy ezt emberek képesek szóvá tenni nyíltan vagy célzás formájában.
Pl.'vannak ilyen magányos emberek akiket nem szeretnek', 'más kirak egy pohár vizet és kap rá ötszáz like-ot', vagy esetleg magukban kárörvendenek hogy 'igen, tényleg egy lúzer, senki se kíváncsi rá'. Pedig sok emberrel tartottam a kapcsolatot, főleg fiatalabb koromban, és a mai napig vannak barátaim, jó ismerőseim akikkel beszélek rendszeresen, tudtommal kedvelnek. Néha még ők is tojnak a posztjaimra..Ez meg a másik, elvileg 'barátoknak' fáj odanyomni egy kedvelést?...Tehát nincs olyan kevés ismerősöm fenn, és még ha én úgy is tennék mint akit ez nem hat meg, érett, komoly emberek jönnek ezzel fárasztani hogy engem miért mellőznek online...Nem akarom törölni magam, mert akkor még jobban elfelejtődnék, és néha nekem is jól esik megosztani az örömöm. Amúgy főleg profil vagy utazós képet szoktam kitenni.
Csak mellékesen mondom, hogy nő vagyok és csinosnak mondanak, tehát kellemes megjelenésűnek, az utcán, boltban pl elég sokan mosolyognak rám vagy szeretnének leszólítani. De nem ragozom, mert mostanában ilyen kijelentésekre is elég nagy oltások jönnek.
Ebben még az a vicces, hogy egyszer beszéltem valakivel erről, aki mindig sok like-ot kap és maga mondta hogy sokszor fogalma sincs róla kik azok.
Szóval nem lenne jobb, mint régen, mikor még nem volt ez a tetszikelős baromság, azt rakott ki az ember kedvére amit akart, kinek tetszett, kinek nem. Rémes, hogy a like-ok számát már a szociális hálóra is leképezik sokan.
Szia!
Manapság már ebben mérik a menőséget, szépséget. Sajnos.
Nekem sincs túl sok likeom, pedig nő vagyok.
Sok likehoz nagyon sok ismerős kell...1000 feletti minimum.
Közben meg alig ismeri őket. Jó az?
Kezdj el mindenféle arab meg afrikai, dél-amerikai suttyókat bejelölgetni, garantáltan sok likeod lesz.
Fel nem foghatom, hogy egy felnőtt nő képes ilyen emeletes hülyeségekkel foglalkozni. A te kisebbségi komplexusod miatt nem fog egyébként megszűnni a like funkció, az biztos.
Amúgy vicces, hogy fikázod, hogy milyen baromság, miközben te vagy az, aki ölni tudna a kedvelésekért :))
Ha valóban hülyeségnek tartod, minek is foglalkozol vele?
Köszi a választ mindenkinek. Számítottam ilyen jellegűekre is, de leírtam hogy engem hidegen hagyott, mígnem elegem lett a nyílt és burkolt piszkálódásokból emiatt. Mindig tisztáztam, hogy ez nem fontos és nem érdekel, de csak nem hagyják abba. Már semmit sincs kedvem kitenni mert nincs szükségem ilyen hamis kudarcokra, mert úgyis valaki megjegyzi. Akárki akármit mond, mindenki foglalkozik ezzel, vagy magában véleményt alkot minimum, de bevallani ezt sokaknak ciki.
Azért kérdeztem hogy mikor szűnik meg, mert olvastam róla, hogy meg fog.
Nem vagy szerintem akkora ember, hogy másokról kijelentsd, hogy márpedig foglalkoznak ezzel. Képzeld, a FELNŐTTEK nem. Vagyis nem azok, akiknek egészséges életük, önértékelésük van. Ha te ebbe nem tartozol bele, az sajnálatos, de ettől még ne vetítsd ki a saját egyéni problémád egy egész társadalomra.
A helyedben egyébként a baráti körömet cserélném le, ha felnőtt emberként szros likeokon képesek rugózni. Tisztára, mint az általános iskolában. Nem érzed, hogy szánalmas, amit csinálnak?
De, azzal fogok jönni.
Tipikus példája vagy annak, aki magának gyártja a problémákat. Tudod, akkor lesz vége, ha mondjuk az olyanok, mint te, nem fognak ezen rugúzni. Mert mentegetőzhetsz, hogy téged aztán nem érdekel... de. Téged nagyon is érdekel, ha még itt ingerült hangnemű kérdést is képes vagy kiírni róla.
Az ember pedig megválogathatja a barátait. Bár te sem vagy különb. Kezded egy mentegetőzéssel, miszerint van ennél nagyobb gondod is, erre olyan sirámokba kezdesz, mint akinek a fél családját legyilkolták.
Szóval rajtad múlik: vagy tovább rugózol ezen a beteg baromságon, vagy esetleg helyrepofozod kicsit az értékrendedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!