Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért lájkolja néhány ember a...

Miért lájkolja néhány ember a saját posztját facebook-on?

Figyelt kérdés
Ez érthetetlen számomra... 😖 Nyílván amit kiposztolok, tetszik nekem (bár nem szoktam nagyon posztolni, inkább csak megfigyelő vagyok), de akkor sem lájkolom a saját posztom...

2020. júl. 27. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

#9, már ne haragudj, de rettenetesen sokat árul el valakiről, ha saját bejegyzését lájkolja. Talán önteltség, vagy hogy 1 lájkkal több legyen. Olyat is tudok, akinek sok profilja van, és mindegyikről belájkolja magáról azt az egy képet. Mi ez már?! 🤷‍♀️

Na az ilyen emberektől csak jó messzire...

Én is, ha feltöltök magamról egy képet, azért töltöm fel, mert jó képnek tartom, és szeretném másokkal megosztani, de ettől még nem lájkolom a saját képem.

Ugyanígy vagyok a bejegyzésekkel is, de manapság már semmit sem írok ki.

2020. szept. 1. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
11. Na pont ezért gondolom azt, hogy a közösségi oldalaknak létre sem kellett volna jönniük, mert ilyen idióta előíteletek születnek mindenkiről. Hogy mit csinál valaki a saját oldalán, az egy dolog, én tulajdonképpen lesz*rom, de még ha chatelek is vele, akkor se ismerem meg teljesen. Utálom, amikor valakit az alapján könyvelnek el, hogy milyen ruhát hord, milyen zenét hallgat, mit eszik, milyen színű a haja, vagy épp mit posztol esetleg azt lájkolja is, ahelyett, hogy tényleg megismerné. Akkor persze jön az, hogy "minek ismerné meg?" Akkor véleményt minek alkot róla? Volt egy ilyen barátom, és addig csesztettem emiatt, míg rá nem írt arra a srácra, akiről ilyen-olyan pletykákat hallott róla és elhitte. Utána megalázóan kérhetett tőle bocsánatot, mert kiderült, hogy a srác tökjó fej, fele se igaz annak, amit mondanak róla. És akkor most valaki meg van bélyegezve csak egy olyan gyerekes dolog miatt, mert lájkolja a saját képét. Ha öntelt is lenne, neked alapból úgysem kéne szóba állnod vele. Minek?
2020. szept. 2. 10:34
 13/14 anonim ***** válasza:

#12, itt nem arról van szó, hogy milyen ruhát hord, milyen zenét hallgat, mert ezek általánosságok! Meg hogy mit oszt meg, meg mit ír ki, az se nagyon érdekel, nem is lájkolok semmit nála. De mikor a képei és bejegyzései alatt azt látom,hogy lájkolta az összes létező profiljáról, azért megvan a véleményem. Én is voltam tini, én is írtam ki hülyeségeket, én is "lázadtam", mint minden tini, de soha nem lájkoltam saját bejegyzésem vagy képem, ezt a szerepet meghagytam az ismerőseimnek.

De elgondolkodtat, hogy miért véded ennyire az önlájkoló embereket? 🤔 talán te is lájkolod a saját bejegyzésed és képed? 🤭 hát akkor csak így tovább! 🤣😂👍

2020. szept. 2. 14:19
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
13. Azért védem, mert szemmel láthatóan ők is belekerülnek abba a kategóriába, hogy tesznek valamit, ami az átlag ember számára nem elfogadható, és ezáltal előítéletből önteltnek vannak titulálva. Tényleg nevetséges, hogy emiatt a kis semmiségért alkotnak róluk emberek véleményt. És hogy a kérdésedre válaszoljak, nem, nem lájkolom a képeimet, szinte alig teszek közzé valamit (nem mintha közöd lenne hozzá), de te ebből azt hiszel el, amit akarsz.
2020. szept. 2. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!