Miért lájkolja néhány ember a saját posztját facebook-on?
#9, már ne haragudj, de rettenetesen sokat árul el valakiről, ha saját bejegyzését lájkolja. Talán önteltség, vagy hogy 1 lájkkal több legyen. Olyat is tudok, akinek sok profilja van, és mindegyikről belájkolja magáról azt az egy képet. Mi ez már?! 🤷♀️
Na az ilyen emberektől csak jó messzire...
Én is, ha feltöltök magamról egy képet, azért töltöm fel, mert jó képnek tartom, és szeretném másokkal megosztani, de ettől még nem lájkolom a saját képem.
Ugyanígy vagyok a bejegyzésekkel is, de manapság már semmit sem írok ki.
#12, itt nem arról van szó, hogy milyen ruhát hord, milyen zenét hallgat, mert ezek általánosságok! Meg hogy mit oszt meg, meg mit ír ki, az se nagyon érdekel, nem is lájkolok semmit nála. De mikor a képei és bejegyzései alatt azt látom,hogy lájkolta az összes létező profiljáról, azért megvan a véleményem. Én is voltam tini, én is írtam ki hülyeségeket, én is "lázadtam", mint minden tini, de soha nem lájkoltam saját bejegyzésem vagy képem, ezt a szerepet meghagytam az ismerőseimnek.
De elgondolkodtat, hogy miért véded ennyire az önlájkoló embereket? 🤔 talán te is lájkolod a saját bejegyzésed és képed? 🤭 hát akkor csak így tovább! 🤣😂👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!